Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Πελοποννήσου

Μετά από πολλά χρόνια, τα Masters επιστρέφουν στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, του Δήμου Κρανιδίου. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή, με τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με τους μεγάλους τελικούς. Από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Πελοποννήσου, στο κυρίως ταμπλό θα βρίσκονται σίγουρα τρεις αθλητές οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Σωτήρης Βλαχοστάθης και Φέλιξ Μπλάουελ.

Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Πελοποννήσου, μας καλωσορίζουν στην περιοχή τους.


-Γιώργος Κοτσιλιάνος

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους τους Πελοποννήσιους αθλητές, να διεξάγονται τουρνουά στην περιοχή μας. Τα Masters, επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια στην Πελοπόννησο και μάλιστα σε ένα εξαιρετικό μέρος, όπως το Πόρτο Χέλι. Ο κόσμος και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ομορφιές του Δήμου Κρανιδίου και την άριστη φιλοξενία των δημοτών της περιοχής. Αρκετοί είναι ήδη οι φίλοι μου, που θα έρθουν στο Πόρτο Χέλι στο Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και ελπίζω να τους αποζημιώσω κατακτώντας την πρώτη θέση».

 

-Φέλιξ Μπλάουελ

«Είμαι πολλά χρόνια στην Πελοπόννησο και αυτό θα είναι μόλις το πρώτο τουρνουά Masters που θα πάρω μέρος. Είναι σίγουρα χαρά και τιμή για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, στο Πόρτο Χέλι, το γεγονός ότι θα διοργανωθεί μια τόσο σπουδαία διοργάνωση στον τόπο τους. Η ώθηση που θα πάρει η περιοχή από την λάμψη του τουρνουά σε διαφήμιση θα είναι μεγάλη και θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ελπίζω, να αυξηθούν τα τουρνουά που οργανώνονται στην Πελοπόννησο, καθώς οι παραλίες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος είναι πολλές και όμορφες. Όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας μου με τον Ηλία (Ζωλασταθιάδη), πιστεύω πως ήρθε η ώρα για να καταφέρουμε κάτι καλό».

 

-Σωτήρης Βλαχοστάθης

«Το πρώτο τουρνουά που είχα πάρει μέρος στο μπίτς βόλεϊ, ήταν στην Στούπα, μαζί με τον Γιώργο Κοτσιλιάνο. Αυτό θα είναι το δεύτερο τουρνουά που θα αγωνιστώ στην Πελοπόννησο και το γεγονός αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το Πόρτο Χέλι είναι ένας εξαιρετικός τόπος, με θαυμάσιες παραλίες, που όλοι θα τις απολαύσουν. Σε κοντινή απόσταση από το την διεξαγωγή του τουρνουά, βρίσκεται η Επίδαυρος, που αποτελεί ένα λίκνο του πολιτισμού. Στο τουρνουά στο Πόρτο Χέλι, μαζί με τον συμπαίκτη μου, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, από ό,τι στο προηγούμενο τουρνουά και να μπούμε στην τετράδα».

 

Πηγή: ΕΟΠΕ www.volleyball.gr