Οικογένεια Μούχλια... η παράδοση συνεχίζεται

Την δική της ξεχωριστή ιστορία γράφει η οικογένεια Μούχλια.

Με μπροστάρη τον... πατέρα Νίκο Μούχλια, ο 22χρονος Βασίλης και ο 18χρονος Δημήτρης πετυχαίνουν το ένα κατόρθωμα μετά το άλλο σε σάλα και άμμο, κάνοντας τον κόσμο να συζητάει για την οικογένεια από το Σουφλί.

Λίγες ώρες μετά το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής παίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 στην Αλβανία, ο Νίκος Μούχλιας (βοηθός προπονητή) και ο μικρότερος της οικογένειας, Δημήτρης βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για να υποστηρίξουν τον Βασίλη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό του πρώτου τουρνουά Masters.

Στην πρώτη τους... ομαδική συνέντευξη, ο Νίκος Μούχλιας όταν αναφέρεται στον Βασίλη και στον Δημήτρη δεν μπορεί να κρύψει την περηφάνια του για την πορεία τους, με τα δύο αδέρφια να δείχνουν την στήριξη που υπάρχει στην οικογένεια.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί πάνω απ'όλα είναι καλά παιδιά. Τώρα που τελειώσαμε με την Εθνική παίδων δεν είμαι προπονητής τους, οπότε δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω εγώ για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Εγώ χαίρομαι που είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και καλοί χαρακτήρες» σχολίασε ο Νίκος Μούχλιας για τους δύο τους υιύς.

«Μόνο ακούω για τον Βασίλη, περιμένω να τον δω στην άμμο»

Ο μικρός της οικογένειας, Δημήτρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική παίδων και αφού ξεκουραστεί το επόμενο διάστημα, θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Χαβάη. Ο 18χρονος διαγώνιος σχολίασε τις επιδόσεις του αδερφού του στην άμμο της Αριστοτέλους, αλλά και για το μεγάλο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Μέχρι τώρα μόνο λόγια είναι ο Βασίλης και περιμένω να τον δω. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν τον έχω δει πολλές φορές να αγωνίζεται. Τώρα όσον αφορά εμένα, δεν το... κατέχω το μπιτς βόλεϊ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μούχλιας και συνέχισε για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του:

«Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο γιατί όλη τη σεζόν ήμουν συνεχώς σε αγωνιστικό ρυθμό. Όμως η ξεκούραση δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα πρέπει να δουλέψω στη φυσική μου κατάσταση για να είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις που θα συναντήσω στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης».

«Πρέπει να τρώει παραπάνω στη Χαβάη ο Δημήτρης»

Τις δικές του συμβουλές έδωσε ο Βασίλης Μούχλιας, στον αδερφό του Δημήτρη για το μεγάλο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει.

«Να τρώει λίγο παραπάνω αρχικά γιατί είναι πολύ λεπτός (γέλια). Να είναι προσεκτικός σε ότι κάνει πάνω απ'όλα, το κεφάλι χαμηλά και να δουλεύει για να πετύχει τους στόχους του».

 

Πολυμέσα