Γιαμπλόνσκι και Καστάρ στο GreekVolley

 

Ο Τζέισον Γιαμπλόνσκι του Ολυμπιακού και ο Λουντοβίκ Καστάρ του Παναθηναϊκού μίλησαν στους απεσταλμένους του GreekVolley στο νησί της Σαντορίνης μερικές ώρες πριν την έναρξη του φετινού Σούπερ Καπ (15/10, 19:00).
 
Αποστολή του GreekVolley στη Σαντορίνη: Μαίρη Σαμιώτου - Ρένα Τζίχα
 

Πρώτος μίλησε στο site μας ο ακραίος του πρωταθλητή Ολυμπιακού, Τζέισον Γιαμπλόνσκι:

JablonskyJΓια την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα πίσω στην Ελλάδα και είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Όταν έφυγα από την ΑΕΚ, είπα ότι ήθελα να ξαναγυρίσω σε μία μεγάλη ομάδα, είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό».

Για τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα είναι πολύ καλή, ο προπονητής το ίδιο, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ και στη συνέχεια το πρωτάθλημα. Η ομάδα γενικά είναι αρκετά καλή με πολλούς νέους παίκτες αλλά έχουμε και παίκτες με αρκετή εμπειρία που μπορούν να παίξουν καλά και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το Champions League: «Πιστεύω ότι ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να πάει καλά στον όμιλό του, επειδή είναι βατός όμιλος και τουλάχιστον στην πρώτη φάση νομίζω πως θα καταφέρει να προκριθεί».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Σκοπός μου είναι να παίξω πάρα πολύ καλά και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

Για την Εθνική ομάδα των Η.Π.Α.: «Πιστεύω ότι θα με ξανακαλέσουν το επόμενο καλοκαίρι στην Εθνική γιατί φέτος τα πήγα αρκετά καλά».

 

Λίγη ώρα αργότερα, μας μίλησε και ο ακραίος του κυπελλούχου Παναθηναϊκού, Λουντοβίκ Καστάρ:

castard2Για το Σούπερ Καπ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θα παλέψουμε».

Για τη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα αλλά όλοι δουλεύουν σωστά. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή πορεία».

Για το Champions League: «Θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχους μου είναι να πάω καλά φέτος, να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι έτοιμος ώστε να κάνω καλά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».