Live Streaming : Ηλιούπολη - Μακεδόνες Αξιού

Με την αναμέτρηση της Ηλιούπολης και των Μακεδόνων Αξιού στην Αθήνα πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών, αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming από το telesport.gr (14/1, 17.30).

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη προέρχεται από αγωνιστική απραξία ενός μήνα, καθώς την 11η αγωνιστική είχε ρεπό. Η Ηλιούπολη θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με την Κύπρια ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που αποχώρησε από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Οι Μακεδόνες πραγματοποίησαν τον καλύτερο πρώτο γύρο στην ιστορία τους με 8 νίκες και μόλις 2 ήττες. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Σκουλικάρη να μπει με νίκη στο 2018 και να συνεχίσει την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες Αξιού): «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει μεγάλη επικινδυνότητα. Η Ηλιούπολη θα είναι καλύτερη στον δεύτερο γύρο μετά την ενίσχυση στα άκρα με την Κωνσταντίνου. Εμείς πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με νίκη τον δεύτερο γύρο».

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Ευελπιστούμε να τα πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο απ'ότι στον πρώτο. Παίζουμε στην έδρα μας την Κυριακή, έχουμε ενισχυθεί με την Κωνσταντίνου και θέλουμε να κάνουμε μία καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

 

STATS TIPS

 

Πέμπτος  αγώνας της Χολστ των Μακεδόνων, αυτός με το Μαρκόπουλο που πετυχαίνει πάνω από 20 πόντους (25). Το ρεκόρ της είναι οι 27 την 2η αγωνιστικη με την Κόρινθο.

 

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Α΄Ηλιούπολης 17.30: ΓΣ Ηλιούπολης - Μακεδονές Αξιού

Διαιτητές: Ράντσιου-Βουδούρης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Αρβανίτης-Κατσιάρας. Γραμματεία: Μυλωνά

Πολυμέσα