Στον δρόμο προς την ....Παραλία!.. Crossfit (VIDEO)

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του εν όψη Kαλοκαιριού.

Bέβαια τα σημαντικότερα έπρεπε να τα κάνει από Σεπτέμβριο έως Απρίλιο. Όμως ακόμη υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις και ποτέ δεν είναι αργά βέβαια και το σημαντικότερο όλων, αυτό θα έχει θετική επίδραση στην σωματική υγεία πέραν της εμφάνισης.
Όμως ο δρόμος είναι πάντα ο πιο δύσκολος και κανένα χάπι καμιά κρεμά κανένα ξόρκι δεν είναι ικανό να νικήσει μια κακή διατροφή που συνεχίζεται επί χρόνια, ούτε καν η γυμναστική δεν μπορεί να το πετύχει.
Ρυθμίστε την διατροφή σας και ανάλογα πόσο αυστηρά μπορείτε να το κάνετε διαλέξτε και την ανάλογη άσκηση.

ΣΗΜΕΡΑ θα μιλήσουμε για μια εναλλακτική δωρεάν ευχάριστη άσκηση, έτσι δικαιολογίες δεν υπάρχουν, θα μιλήσουμε για το crossfit
Προσοχή!!! ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ είναι πραγματικά θαυμάσια όμως έχει περιορισμούς. ΠΡΙΝ κάποιος αποφασίσει να την κάνει θα πρέπει να έχει πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης και να έχει υποβληθεί σε ιατρικό τσεκ απ, ειδικά εάν είναι πάνω από 40 ή έχει πολλά παραπάνω κιλά.,

Προσωπικά βρίσκω το crossfit σε ανοιχτό χώρο, στην φύση, μακριά από καυσαέρια, μια καταπληκτική πραγματικά μέθοδο καύσεως λίπους και βέβαια ανάκτησης φυσικής κατάστασης, χωρίς όμως να σταματήσουμε τα βάρη (ειδικά οι άντρες) όμως το crossfit συνδυαστικά με βάρη μπορεί να δώσει ώθηση στον μεταβολισμό μας αλλά και στην διάθεση μας!! Αντικαταστήστε μια μέρα στην φύση με μια μέρα στο γυμναστήριο!

Σύντομα θα δώσω ένα παράδειγμα crossfit.

Γιάννης Σαμιώτης

*Η εταιρεία Reebok οργάνωσε ένα event πριν λίγες μέρες για την παρουσίαση του crossfit. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video.

Πολυμέσα