TIPS& Τρικ για γράμμωση: Πως γυμνάζουμε τους κοιλιακούς πριν το καλοκαίρι;

Μια μέρα κι ένα TIP

ΔΕΚΑΤΟ tip : Πως γυμνάζουμε τους κοιλιακούς τελικά πριν το καλοκαίρι;
Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν το λάθος να γυμνάζουν εντατικά τους κοιλιακούς τους λίγο πριν το καλοκαίρι. Οι άντρες πιστεύουν ότι αν κάνουν 1000 κοιλιακούς θα είναι φέτες και οι γυναίκες ότι θα εξασφαλίσουν επίπεδη κοιλιά!



Δουλειά των κοιλιακών όμως είναι να κρατάνε το σώμα σε όρθια θέση, έτσι γυμνάζονται όλη μέρα ότι και αν κάνει κάποιος!
Οι κοιλιακοί είναι και αυτοί μύες που χρειάζονται ξεκούραση για να αναπτυχτούν, όμως επειδή βρίσκονται στο επίκεντρο της κυκλοφορίας του αίματος έχουν την ικανότητα να αναρρώνουν πιο γρήγορα. Έτσι μπορείτε να τους γυμνάζεται ως και 2 φορές την εβδομάδα με νορμάλ και όχι χιλιάδες επαναλήψεις.
Δεν θα εμφανιστούν όμως ποτέ οι κοιλιακοί σας εάν δεν πεινάσετε και δεν κοπιάσετε για αυτό και οι κοιλιακοί δεν είναι για όλους και οι περισσότεροι έχουν μάθει να λένε μύθους για όσους τους έχουν.
Δεν χρειάζεται κανένα απολύτως φάρμακο για να έχει κάποιος επίπεδη κοιλιά και κοιλιακούς μύες. ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 110 ΚΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ εκεί ναι υπάρχει πάντα αναβολική ουσία. ΟΜΩΣ οι άνθρωποι με νορμάλ βάρος όμως μπορούν να έχουν σούπερ κοιλιακούς με διατροφή και γυμναστική! Ένας άντρας με 1.80 ύψος και 78 κιλά μπορεί, για παράδειγμα, να έχει κοιλιακούς όνειρο. Μόνο που θέλει κόπο και όχι φάρμακα! Εάν τώρα θέλει να είναι 105 κιλά, λυπάμαι είναι αδύνατον!
ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ να κάψετε το λίπος για να φανούν οι κοιλιακοί σας, όχι ατέλειωτες ασκήσεις κοιλιακών είναι ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τραυματισμό.
... Μια παρένθεση για το ενδοκοιλιακό λίπος .
{module OMRON IN} Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς πέραν του ό,τι είναι αντιαισθητικό για πολλούς, είναι μόνιμη πηγή κινδύνου. Μερικοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν βέβαια για να τρώνε, πιστεύουν ότι το να φαίνονται οι κοιλιακοί είναι αισθητική και ματαιοδοξία. Όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς σε άντρες και γυναίκες αρχικά επικάθεται πάνω από τα όργανα και με το πέρασμα των χρόνων εισβάλλει σε αυτά και δημιουργεί δεκάδες προβλήματα υγείας τα οποία εύκολα εντοπίζει κάποιος αν θέλει.
Παράγει τοξίνες και προκαλεί κούραση, κακή διάθεση στις αρχικές του προγνώσεις, μετά λιπώδες συκώτι κ.τ.λ.
Η πορεία είναι συγκεκριμένη και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Εκείνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα των προβλημάτων και αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό όμως ΟΛΟΙ θα νοσήσουν αργά ή γρήγορα.
Το λίπος στην κοιλιά είναι ο υπ' αριθμόν ένα παράγοντας κακής υγείας σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Οι άνθρωποι με κοιλιά έχουν αυτόματα 30% περισσότερες πιθανότητες καρκίνου και καρδιακών νοσημάτων μόνο από αυτό! Αν ταυτόχρονα είναι και καπνιστές, το αφήνουμε. . . Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι από την φύση τους δεν παίρνουν λίπος στην κοιλιά αλλά στους γλουτούς ή τα μπούτια διατρέχουν λιγότερο σημαντικό κίνδυνο αφού οι τοξίνες κυκλοφορούν μέσα στο αίμα και φτάνουν στα όργανα επίσης.
Η κακή διατροφή έχει επιπτώσεις σε βάθος χρόνου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βιώσει το αποτέλεσμα μια κακής διατροφής. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που προκείμενου να φάνε απαράδεκτες τροφές, σκέτο καρκίνο, αποδίδουν τα προβλήματα τους κάπου αλλού! Κανείς με ζάχαρο δεν θα παραδεχτεί ότι έτρωγε για χρόνια πολλούς υδατάνθρακες. Κανείς με ουρικό οξύ, πέτρες, χοληστερίνη κτλ δεν θα παραδεχτεί ότι έτρωγε τηγανιτά και πολύ κρέας. Κανείς με πίεση δεν θα παραδεχτεί ότι έτρωγε σαν θηρίο. Όλοι θα αποδώσουν το πρόβλημα τους στο κακό DNA, στους προγόνους τους, μα ποτέ στον εαυτό τους! Κανείς που δεν έχει ενέργεια, κοιμάται όρθιος, έχει νεύρα, πονοκέφαλο κτλ δεν θα σκεφτεί αυτά που τρώει αλλά θα πει «δεν κοιμήθηκα καλά χτες», «έχω πίεση στην δουλειά». Και όλα αυτά γιατί; Για να τρώει απλά σαβούρες που πράγματι έχουν τρομερή γεύση! Όμως καλό είναι να δεχόμαστε και τις επιπτώσεις αργότερα.
Τα όρια λίπους είναι συγκεκριμένα. Το να έχει κάποιος 6% λίπος όλο τον χρόνο δεν είναι υγιεινό. Το να έχει όμως κάποιος πάνω από 18% λίπος σε όλη του την ζωή επειδή κάποιος διαιτολόγος του έδειξε μια εξίσωση του 1930 και την πίστεψε είναι πραγματική καταστροφή!
Σίγουρα και λεπτοί άνθρωποι έχουν προβλήματα υγείας αλλά προσέξτε την λεπτομέρεια, οι λεπτοί με προβλήματα είναι το 25% μόλις και από αυτούς το 50% είναι μεν λεπτοί αλλά ζούσαν με σαβούρες και οι ίδιοι, απλά δεν έτρωγαν ποσότητες! Και όλα αυτά από έρευνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μπορεί ο καθένας να απολαύσει την «σαβούρα» σαν εξαίρεση όμως μέσα σε μια γενικότερη καλή διατροφή και όχι το αντίθετο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ PERSONAL TRAINER