Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TIPS& Τρικ για γράμμωση: Μακριά από το αλάτι

Μια μέρα κι ένα TIP

ENΔΕΚΑΤΟ tip : Μακριά από το αλάτι

 



ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ! Δεν πρόκειται να πέσει η πίεση σας, αφού οι τροφές περιέχουν πάρα πολύ φυσικό αλάτι, ικανό να καλύψει τις ανάγκες σας, εκτός αν τρέξετε σε Μαραθώνιο, όποτε ναι, θα χρειαστείτε πρόσθετο!
Το αλάτι του εμπορίου δεν θα ήταν ανθυγιεινό εάν ήταν αλάτι, δυστυχώς δεν είναι αλάτι αλλά βιομηχανικό προϊόν.
Εάν κάνετε χρήση βιολογικού θαλασσινού αλατιού ακόμη και τότε μην το παρακάνετε, αφού το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών στο σώμα και χειροτερεύει την όψη της κυτταρίτιδας στις γυναίκες.
{module OMRON IN} Εάν τρώτε συχνά έξω, τότε τρώτε υπερβολικό αλάτι και ζάχαρη χωρίς να το ξέρετε, αφού για να διατηρηθούν τα φαγητά είναι «πνιγμένα» στο αλάτι, την ζάχαρη και τα μπαχαρικά έτσι ώστε να μην καταλαβαίνετε τι τρώτε. Εκτός εάν νομίζετε ότι στα μαγαζιά πετάνε κάθε μέρα αυτά που ψήνουν! Επίσης όλα τα σνακ ακόμη και οι σοκολάτες έχουν αλάτι!
Το αλάτι επίσης έχει την ιδιότητα του «φλαπ φεις» (κάντε ένα τεστ, πριν κοιμηθείτε φάτε πολύ αλάτι. Το πρωί θα έχετε κύκλους και πρησμένο πρόσωπο).
Η χρήση αλατιού δεν έχει να σας προσφέρει απολύτως τίποτα και μόνο συνήθεια είναι στην διατροφή μας και εθισμός όπως η ζάχαρη. Λιγότερο αλάτι μόνο καλό θα σας κάνει.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ PERSONAL TRAINER

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.