Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TIPS& Τρικ για γράμμωση: Ακούστε προσεκτικά το σώμα σας

Μια μέρα κι ένα TIP

ΔΩΔΕΚΑΤΟ tip : Ακούστε προσεκτικά το σώμα σας.

 

Νιώθετε συνεχώς «πτώμα», πιάνεστε κάθε φορά υπερβολικά, νυστάζετε όλη την ώρα και δεν έχετε όρεξη για τίποτα;
Χρειάζεστε ξεκούραση και ίσως πάσχετε από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης που είναι το νο 1 σύνδρομο της εποχής.
Ακούστε το σώμα σας, ξέρει καλύτερα! Το σώμα μας έχει μηχανισμούς που μας αποτρέπουν να κάνετε ζημιά.  Εάν νιώθετε ρίγος, τότε πολύ απλά σας στέλνει σε πιο θερμό περιβάλλον. Κάντε το! Εάν έχετε πυρετό, τότε πολύ απλά ανεβάζει την θερμοκρασία στα επίπεδα που το μικρόβιο θα καταστραφεί. Μην πάρετε αντιπυρετικά αφήστε το να κάνει την δουλειά του (εκτός αν έχετε 39, έχετε άλλη πάθηση ταυτόχρονα ή έχετε πάνω από 2 ημέρες τόσο). Δεν έχετε όρεξη για φαγητό; Προφανώς δεν πρέπει να φάτε, καθώς κάτι τρέχει στα γαστρεντερικά σας και το σώμα σας θέλει να τα αφήσει να αναρρώσουν.
{module OMRON IN} Εάν πονάει κάποιος μυς ή κάποιος τένοντας, πολύ απλά έχετε κάνει κάτι λάθος ή έχετε καταπονηθεί πάρα πολύ και το σώμα σας. Για να μην προκαλέσετε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, στέλνει τον πόνο για να μην σας επιτρέψει να γυμναστείτε.
Το σώμα σας, σε όλες τις περιπτώσεις θα πάρει τον χρόνο που θέλει για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Αν το παραβλέψετε, μετά θα χρειαστείτε το υπερδιπλάσιο χρόνο.
Πρέπει να αποκτήσετε την ικανότητα να ερμηνεύετε σωστά τις εντολές που δίνει ο οργανισμός σας και να μη τις αγνοείτε. Μην αγνοείται τα πρώτα σημάδια εάν θέλετε να είστε υγιείς. Κανένας δεν κινδυνεύει από υπερπροπόνηση, όμως θα πρέπει να έχετε σωστό σχεδιασμό τόσο στην διατροφή σας όσο και στην γυμναστική σας εάν θέλετε και να έχετε αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα να μην τραυματίζεστε. Δεν μπορεί κανείς να γυμνάζεται με τον ίδιο τρόπο σε περίοδο δίαιτας ή διατροφής . Τα πάντα θέλουν πρόγραμμα, μόνο έτσι θα έχετε το 100% της προσπάθειας σας μεταφρασμένο στην εμφάνιση σας .

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ PERSONAL TRAINER

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.