Τεστ: Κυτταρίτιδα

Απαντήστε μόνες σας και βάλτε +1 βαθμό για κάθε μια θετική απάντηση από τα παρακάτω.

1) καπνίζετε;
2) πίνετε συχνά αλκοόλ;
3) τρώτε τηγανιτά;
{module OMRON IN}

4) πίνετε πάνω από έναν καφέ την ημέρα η ακόμη και ένας με γάλα και ζάχαρη;
5) κάνετε καθιστική εργασία και γενικά δεν περπατάτε;
6) έχετε πιστεύετε κακό dna;
7) πίνετε κάτω από 1.5 λίτρο νερό την ημέρα;
8) τρώτε συχνά γλυκά;
9) έχετε ορμονικές διαταραχές;
10) έχετε 7 κιλά και πάνω από το φυσιολογικό;

Εάν έχετε +3 βαθμούς έχετε κυτταρίτιδα, εάν έχετε +5 τότε έχετε πολύ κυτταρίτιδα, εάν έχετε + 7 τότε έχετε πλέον σοβαρό πρόβλημα που δύσκολα ανατρέπεται, και μάλλον πρέπει να αυξήσετε τις αρνητικές απαντήσεις, εάν θέλετε σταδιακά είτε να την κάνετε να μην φαίνετε, είτε να την κρατήσετε σταθερή διότι το πρόβλημα κάθε χρόνος που περνάει γίνεται μεγαλύτερο και σταδιακά μη αναστρέψιμο ακόμη και σε μικρές ηλικίες ακόμη και σε αδύνατες κοπέλες.
{module OMRON IN} Δυστυχώς η παραδοχή ενός κακού dna η και ορμονικές διαταραχές είναι απλά 2 παράγοντες, εάν έχετε κάνει όλα τα άλλα σωστά ασφαλώς και δεν θα έχετε κυτταρίτιδα καθώς το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των παραγόντων και όχι ενός ή δυο παραγόντων. Απλά οι περισσότερες γυναίκες για να μη παραδεχτούν τα λάθη τα οποία κάνουν, τα ρίχνουν όλα σε δυο παράγοντες έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίζουν καταχρήσεις χρόνων.
Αφήστε τις δικαιολογίες και τις εύκολες λύσεις διότι η κυτταρίτιδα από μόνη της είναι μόνο πρόβλημα καλαισθησίας, όμως οι παράγοντες που την δημιουργούν και την εμφανίζουν είναι οι ίδιοι, που στο μέλλον 100% θα σας δημιουργήσουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας και θα υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας για πάντα.
Και επειδή πολλοί με ρωτούν, τι εννοώ όταν λέω ποιότητα ζωής, να εξηγήσω ότι πλέον δεν θα πεθάνει μάλλον κανείς από κακή διατροφή σε μικρή ηλικία άπλα θα καταντήσει να ζει με φάρμακα και με πραγματικές στερήσεις για ολόκληρη την ζωή του και δεν θα μπορεί να χαρεί τις πραγματικές χαρές τις ζωής για ποιο λόγο; Επειδή οι καταχρήσεις που έκανε 15 χρόνια δεν του έφτασαν και ήθελε να το «τερματίσει». Πείτε ένα «αρκεί, καλά ήταν άλλα από εδώ και πέρα θα προσέχω!» Εκτός κι αν είστε 19 ετών, οι γυναίκες φτάνουν στο 100% των δυνάμεων τους στα 22 μόλις χρόνια, και οι άντρες στα 25 κατόπιν παρακμάζουν βαθμιαία, άνθρωποι που γυμνάζονται και προσέχουν παρακμάζουν έως και με 75% μικρότερη ταχύτητα.
Εσείς αποφασίζετε πως θα είναι η ζωή σας τα επόμενα χρόνια!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ personal trainer