Η πίτα της Ελπίδας

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου διεξήχθη την Κυριακή 4/2 η εκδήλωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την κοπή της πίτας στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Παραβρέθηκαν οι αθλητές όλων των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ με τους γονείς τους, πολλοί φίλοι του Συλλόγου και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, που αθλούνται με την Ελπίδα. Μάλιστα, ένα μέλος του ΚΔΑΠ ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πίτας, ενώ τυχερή του τμήματος βόλεϊ ήταν η Σίσσυ Αποστολίδου.

Ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους αναφερόμενος στις επιτυχίες και τις δραστηριότητες της Ελπίδας, ενώ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, ανακοίνωσε την απόφαση του Δήμου να μετατραπεί το γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» σε σπίτι του βόλεϊ, καθώς και την αύξηση των παροχών προς τον Σύλλογο. Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν και τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου στους νικητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Γιώργος Κατζικάς, ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος για θέματα ΚΕΠ Νικόλαος Σουσλόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες εν Δράσει» Γιώργος Κυριλίδης και η Δημ. Σύμβουλος Κική Ζωναρέλη, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο γεν. γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης και ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων Νικόλαος Ιακωβίδης.

H Eλπίδα ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου για την προσφορά της πίτας και των υπόλοιπων εδεσμάτων της εκδήλωσης.