Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΠΕΔΕ Θεσσαλονίκης

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα την Κυριακή η φετινή εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Η πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου φόρεσε τα καλά της κι έφτασε στην αίθουσα «Η. Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου, παραμερίζοντας τις δυσκολίες που υπήρχαν στους δρόμους λόγω της παρακείμενης διεξαγωγής του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία.

Το φλουρί της «επίσημης» πίτας κέρδισε η Ε.ΠΕ.Σ.Θ και -μέσω του Προέδρου της κ. Ντινόπουλου- παρέλαβε μία εικόνα της Παναγίας, ο οποίος με χαρά δήλωσε πως θα την κρεμάσει στα γραφεία της Ένωσης.

Για τα μέλη μας υπήρχαν δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν επίσης σε δύο εικόνες. Ο πρώτος τυχερός ήταν ο κ. Τοσουνίδης με τον δεύτερο να αναζητείται ακόμα!

Όπως κάθε χρόνο τιμήθηκε με το βραβείο «Ν. Εμμανουήλ» το μέλος μας που έγραψε την μεγαλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις τις ΟΔΒΕ, με τους Κουκουμάκα Ν. και Τσιούλα να ισοβαθμούν φέτος!

Τέλος, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δεληκωστίδη το μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ κ. Δατσέρης για την προσφορά του στο Σύνδεσμό μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση γύρω από τον μπουφέ που είχε στηθεί και το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις 7 Φεβρουαρίου και την επόμενη μηνιαία συγκέντρωση.