Θετικό το πρώτο δείγμα για τον Πανναξιακό στο φιλικό με Ηλιούπολη

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ για την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε ο Πανναξιακός ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Πανναξιακός φιλοξενήθηκε από την Ηλιούπολη  την Παρασκευή το απόγευμα και έφυγε νικητής με 3-0 σετ, έχοντας αποκομίσει την πρώτη εικόνα της ομάδας καθώς το ολοκαίνουριο ρόστερ χρειάζεται τον χρόνο του για να «δέσει».

Με τον Πανναξιακό να ξεκινάει δυνατά και να κερδίζει εύκολα το πρώτο σετ με μεγάλη διαφορά (12-25) ο κ. Κωστακόπουλος είχε την ευκαιρία να ανακατέψει λίγο την «τράπουλα» στο δεύτερο σετ δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του και να δοκιμάσει διάφορα συστήματα. Με την Ηλιούπολη να γίνεται πιο απειλητική σε αυτό το σετ, τα κορίτσια της Νάξου αντέδρασαν και το σετ τελικά κατέληξε υπέρ του με 20-25

Στο τρίο σετ της φιλικής αναμέτρησης ο Πανναξιακός εμφανίστηκε πιο «μουδιασμένος» με την Ηλιούπολη να παίρνει προβάδισμα στο σκορ (19-15 και 20-16).  Σε αυτό το σημείο στο σερβίς πάει η Βραζιλιάνα ακραία Φρανσίλ Στεντίλ που με ένα σερί 9-0 γύρισε το σκορ σε 20-25 υπέρ της Κυκλαδίτικης ομάδας με το ταμπλό στο κλειστό της Ηλιούπολης να δείχνει 3-0 σετ υπέρ του Πανναξιακού.

Στη συνολική εικόνα του αγώνα ξεχώρισαν (χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιες υστέρησαν) η πασαδόρος Όλγα Βεργίδου και η λίμπερο Ξένια Κακουράτου ενώ επίσης το στίγμα τους άφησαν οι δύο ξένες αθλήτριες Φρανσίλ Στεντίλ και Άλεξ Ριντ.

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε όλο το χρόνο, έτσι ώστε να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα»

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ:(Κωστακόπουλος). Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου, Πατεράκη, Στεντίλ, Ριντ, Λιάγκη, Κακουράτου (λ) Λάβδα, Τσομπανίδου, Καραβοκύρη, Βόμβα.