Λαμπερή εκδήλωση του Ζ.Α.Ο.Ν. στη μνήμη της Εβίτας

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Ekali Club, ο Ζηρίνειος Αθλητικός Όμιλος Νέων Κηφισιάς (Ζ.Α.Ο.Ν.) παρουσίασε τις αθλήτριες που στελεχώνουν το ρόστερ της γυναικείας ομάδας και τίμησε τους χορηγούς που υποστηρίζουν την αθλητική του δράση, παράλληλα με την υπενθύμιση της ιστορικής του πορείας ως "η ομάδα της πόλης της Κηφισιάς".
Η πρόεδρος του Ζ.Α.Ο.Ν., Άννα Κορογιαννάκη, ανακοίνωσε ότι οι ακαδημίες της ομάδας έχουν πλέον την ονομασία «Εβίτα Φύτρου», στη μνήμη της άτυχης κοπέλας, που βρήκε τραγικό θάνατο στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής. Τη φανέλα με το ονοματεπώνυμό της παρέλαβε η μητέρα της. 
Στην εντυπωσιακή εκδήλωση, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν δύο εξαιρετικά βίντεο με όλους τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του Ζ.Α.Ο.Ν. από την ημέρα της ίδρυσής του, σε όλα τα αθλήματα, να θυμούνται το παρελθόν και να εύχονται στις αθλήτριες για το μέλλον.
 Κατά τη διάρκεια του event, τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου. Συγκεκριμένα το Ίδρυμα Λάτση με τον εκπρόσωπό του κ. Αφεντούλη, ο Δήμαρχος της Κηφισιάς κ. Θωμάκος, ο τέως Δήμαρχος κ. Βάρσος και ο πρώην Δήμαρχος κ. Χιωτάκης για τη διαχρονική βοήθειά τους στον Ζ.Α.Ο.Ν.
 Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Ταμίας Τάκης Καβαλλιεράκης και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Σύλλας, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του αθλήματος, παλιοί προπονητές και αθλητές του Ζ.Α.Ο.Ν και επιχειρηματίες της πόλης της Κηφισιάς.