Επείγουσα έκκληση για αίμα

Η αδελφή του Στέλιου Καλαϊτζή που τόσο πρόωρα “έφυγε” από κοντά μας, από την επάρατο νόσο  αλλά άφησε πίσω του το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ μας και προσέφερε, για όσους τον ήξεραν και τη ζωή του, στη κυριολεξία για την ομάδα, νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική του Λαϊκού νοσοκομείου πάσχουσα από λευχαιμία.

Εδώ και ένα χρόνο κάνει κάθε βδομάδα μεταγγίσεις αίματος, με αποτέλεσμα  να έχουν εξαντληθεί όλοι οι γνωστοί της οικογένειας που μπορούν ΑΜΕΣΑ να δώσουν αίμα.

Εκ μέρους της οικογένειας απευθύνουμε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να δώσει αίμα, ανεξαρτήτου ομάδας αίματος, σε όποιο κέντρο αιμοδοσίας επιθυμεί, στο όνομα Ευαγγελίας Δημητριάδου  του Στέφανου που νοσηλεύεται στην Αιματολογική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ο Στέλιος μας “έφυγε” πριν από 26 χρόνια και το περασμένο Σ/Κ οργανώσαμε ως γνωστόν στη μνήμη του το τουρνουά μας, η αγαπημένη Ευαγγελία μας δεν μπόρεσε για πρώτη φορά να παρευρεθεί… ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να είναι μαζί μας την επομένη φορά.

Θα είναι έτσι η μεγαλύτερη ανταπόδοση στον άνθρωπο που χρωστάμε την αθλητική ύπαρξή μας.

Αν κάποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια μπορεί να τηλεφωνήσει στη κόρη της Ευαγγελίας (Ντόρα Δημητριάδη 6944310704).

Άγγελος Κυριακίδης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ