Μπαμ της Νάξου με διεθνή Σλοβένα

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Σλοβένας αθλήτριας, Monica Potokar και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και τη Νάξο το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Σλοβενίας Monika Potokar, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 29χρονη ακραία, μετρά δεκάδες συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας της τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της Σλοβενίας, πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017, στον όμιλο που αγωνίζεται και η Εθνική μας.

Έχει αγωνιστεί δύο χρόνια στο Ιταλικό πρωτάθλημα με Volley Forli το 2014/15 και Chieri Torino το 2012/13, έχει κατακτήσει το νταμπλ με την Stinta Bacau στη Ρουμανία το 2013/14 συμμετέχοντας και στο Champions League με τη ρουμάνικη ομάδα εκείνη τη χρονιά, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Hainaut. Την περυσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα της με την Calcit Ljubjana, το τελευταίο από τα 4 πρωταθλήματα Σλοβενίας που έχει στο παλμαρέ της, ενώ αγωνίστηκε με τη συγκεκριμένη ομάδα και στο CEV Champions League 2015-16.

Καλοσωρίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ενώ θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου μας για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.