Γιορτή του βόλεϊ στο τουρνουά "Ι.Μαλακατές"

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε άνετα με 3-0 της Θέτιδας Βούλας, στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος”, στο πλάσιο του τουρνουά “Ι. Μαλακατές” που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, 8-9 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή των Α.Ο. Θήρας, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν τη χαρά να απολαύσουν και πάλι γυναικείο βόλεϊ στον ιστορικό Τάφο του Ινδού, όπου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει πανηγυρίσει αμέτρητους τίτλους, με τον κόσμο να ανταπoκρίνεται και να τιμά τη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού.

Τα σετ: 25-12, 25-12, 25-17

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καζάζης) Χρυσομάλλη, Λαγουδάκη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Καρπουζά, Ρίτσι, Ρόγκα (λ), Κάστανου, Φιλντ

ΑΣΠ Θέτις Βούλας (Σωτηρόπουλος) Μελετιάδη, Κιουτσιούκη, Κερασιώτου, Τουρνάκη, Χηντάρα (λ), Χριστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάι, Φαμπιάν, Καλαϊτζιέβα, Βαρουδάκη

Ο προπονητής του Τριφυλλιού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

“Καταρχάς, είναι τιμή για κάθε ομάδα να αγωνίζεται σε ένα τουρνουά στη μνήμη ενός τόσο σπουδαίου παράγοντα, όχι μόνο για το βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό αλλά για τον αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα, είχα την τύχη να τον γνωρίσω και προσωπικά νιώθω μεγάλη χαρά που μπορούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του σήμερα. Η διοργάνωση αποτελεί μια ωραία γιορτή για το άθλημα, με όλες τις ομάδες να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν και να κυρίως να απολαμβάνουν το τουρνουά, ενώ και η παρουσία του κόσμου είναι κάτι πολύ ευχάριστο”.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Κώστας Σωτηρόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.: “Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πολύ καλύτερος από πέρυσι. Παρουσιάζεται ως μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και δείχνει σταθερότητα και δυναμισμό. Σε ό,τι αφορά, τη διοργάνωση, μακάρι καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, διότι ο εκλιπών ήταν μια τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό και άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να τιμώνται”.

Αύριο στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και τη Θέτιδα Βούλας και στις 21:00 ο τελικός ανάμεσα στο Τριφύλλι και στον Α.Ο. Θήρας. 

ΠΗΓΗ panathinaikos1908.gr