Άρης και Θέτιδα στην Πυλαία

Δυο ημέρες μετά την εμβόλιμη αγωνιστική, ξεκινάει το Σάββατο (12/11) η 5η αγωνιστική που αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με πέντε μάχες στη στεριά και μια ναυμαχία αυτή μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Πανναξιακού (19.00), η οποία θα ρίξει και την αυλαία της αγωνιστικής.

17:00 ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις ΔΑΚ Πυλαίας 

Ο ΑΣ Άρης υποδέχεται τον ΑΣΠΕ Θέτις στο ΔΑΚ Πυλαίας για την 5η στροφή του πρωταθλήματος.

Να συνεχίσει νικηφόρα θα επιδιώξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την ακραία της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, Τζου Καετάνο να τονίζει: «Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, έπειτα και από την εμβόλιμη αγωνιστική που παίξαμε πέντε σετ. Ωστόσο, εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και να επικεντρωθούμε στην αποστολή μας. Να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια ομάδα που παιχνίδι το παιχνίδι εξελίσσεται. Προετοιμαστήκαμε δυο μέρες σκληρά με στόχο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την μεριά της Θέτιδας που πήρε τον πρώτο της βαθμό το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στο Μαρκόπουλο, η ακραία Δάφνη Βαρουδάκη υποστήριξε: «Είναι ένα παιχνδι για το οποίο είχαμε μόνο δυο μέρες να προετοιμαστούμε αλλά θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό που μας αναλογεί. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και φαίνεται πως σχεδόν όλα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και ανταγωνιστικά».