Νίκη του Άρη επί της Θέτιδας

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (και τρίτη συνολικά) πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε με 3-0 της Θέτιδας στην Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινες στο πρώτο σετ μετέτρεψαν το 7-5 σε 12-7 και κράτησαν αυτή τη διαφορά ως το τέλος.

Στο β’ σετ η Θέτιδα μέχρι το 9-9 έδειχνε πιο ανταγωνιστική, ωστόσο σε εκείνο το σημείο δέχθηκε ένα σερί 10-1 για το 19-10 και το 2-0 ήρθε σχετικά εύκολα ενώ και στο τρίτο σετ ο Άρης πήρε από νωρίς μια σημαντική διαφορά (16-19) με την Θέτιδα να μειώνει προς το τέλος στους τρεις πόντους, αλλά η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου
Δημήτρης Σολκίδης: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε μια καθαρή νίκη η οποία ήρθε σχετικά εύκολα. Αν και δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, κι αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή ο οποίος πριν από τρία χρόνια έφυγε από κοντά μας».

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Κάναμε μια κακή εμφάνιση σήμερα, δεν παρουσιαστήκαμε καλά. Μας πίεσαν στο σερβίς και κάναμε αρκετά λάθη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-20
Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Καραφουλλιδου, Κελεσίδου –λ / Γουγούση, Πήττα, Χαραβελούλη, Σταματ;iου
Θέτις Β.( Γεωργοπούλου): Κιουτσιούκη, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Χριστινίδου, Μελετιάδη, Βαρουδάκη, Ξυντάρα -λ / Τοντάι, Λεωνίδου, Κερασιώτη