Μπολέτου: «Ολα για τη νίκη»

Με αντίπαλο τον Αρη στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» ολοκληρώνει η Ελπίδα Αμπελοκήπων τον πρώτο γύρο της Α1 Γυναικών και στον αγώνα του Σαββάτου (18.00) η νίκη μοιάζει μονόδρομος για το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη.

Μετά από 10 αγώνες η Ελπίδα βρίσκεται στην 10η θέση με δύο νίκες στο ενεργητικό της, απέχει τρεις βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής και έχασε πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα στην Ηλιούπολη.

«Στους τελευταίους αγώνες είχαμε μία σειρά κακών αποτελεσμάτων στην οποία πρέπει να βάλουμε τέλος. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θέλουμε το τοπικό ντέρμπι με τον Αρη να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας πορείας», τόνισε η αρχηγός της ομάδας Κατερίνα Μπολέτου και συμπλήρωσε: «Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι των Αμπελοκήπων βρίσκονται στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου και τους καλούμε να έλθουν στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης επισήμανε και αυτός την ανάγκη βαθμών που έχει η ομάδα του: «Ο αγώνας με τον Αρη έχει την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι και μετά τα τελευταία αποτελέσματα οφείλουμε να ανακάμψουμε. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι καλή και πρέπει να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς από όλα τα παιχνίδια μας».

Οι τελευταίες συναντήσεις Ελπίδας και Αρη σε επίπεδο γυναικών ήταν στο πρωτάθλημα της Α2 και μάλιστα η πρώτη (στις 10 Νοεμβρίου 2013) είχε τραγική κατάληξη αφού κατά τη διάρκειά της στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» άφησε την τελευταία του πνοή ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιώργος Περσιανλής. Ο αγώνας επαναλήφθηκε αργότερα και ο Αρης νίκησε με 3-1, ενώ μερικές μέρες πριν είχε χάσει στους Αμπελόκηπους με το ίδιο σκορ. Την επόμενη περίοδο 2014-15 η Ελπίδα νίκησε στο «Ι. Λεμονίδης» με 3-0 και ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1.