Κόρινθος: Η νεοφώτιστη στην Α1

Ενθουσιασμός επικρατεί στην πόλη της Κορίνθου, με την συμμετοχή του τοπικού ΑΣΠ στη Volleyleague Γυναικών. 
 
Πρεμιέρα που θα αργήσει κατά μία εβδομάδα για την ομάδα του Γιώργου Μπούκουρα, καθώς την 1η αγωνιστική έχει ρεπό. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και η εδραίωση στην κατηγορία. Γι' αυτό το λόγο απέκτησε δύο ξένες, που πλαισιώνονται από νεαρές αθλήτριες. Παρά την ατυχία με τον τραυματισμό της Μαριφένιας Πατεράκη, στη Κόρινθο, μετρούν αντίστροφα για την πρώτη τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, με τον κόσμο της πόλης να αποτελεί τον 7ο παίκτη.
 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
 
Έμειναν: Νάντια Παναγοπούλου, Κωνσταντίνα Αλατζάκη, Ειρήνη Βακάλογλου, Θεοδώρα Μπούκουρα, Μαρένια Χατζησοφρωνίου, Μαριάννα Μαργαρίτη, Αγγελική Καραβούλη, Χριστίνα Τομαρά, Αναστασία Βατουσιάδη, Κατερίνα Ελευθερίου, Ολυμπία Μετόχου, Ραφαέλα Ελέζη, Χριστίνα Δημητροπούλου.

Ήρθαν: Μαρία Μπούκουρα, Μίνα Μπάτακ (Σερβία), Κέτι Γέιζελ (ΗΠΑ), Μαριφένια Πατεράκη, Αναστασία Κατσαρού, Μαρία Αντότσι, Ραλού Κουμούτση.
 
Έφυγαν: Ναταλία Δημητριάδη, Αγγελική Ζήση, Αγγελική Καραχοντζίτη, Ελισάβετ Κωστάμη, Φωτεινή Μπίσκου, Άννα Οικονόμου, Αναστασία Χιόνη.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Οι προγραμματικές δηλώσεις
 
Γιώργος Μπούκουρας: «Υπάρχει ενθουσιασμός»
 
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπούκουρας δήλωσε: Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην Κόρινθο. Η ομάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Τα πράγματα για εμάς πάνε καλά παρά την ατυχία με την Μαριφένια Πατεράκη που τραυματίστηκε. Όλες οι αθλήτριες είναι έτοιμες να παλέψουν για το καλύτερο. Στόχος είναι να παραμείνουμε εδώ που φτάσαμε και σιγά σιγά να εδραιωθούμε στην κατηγορία».

Νάντια Παναγοπούλου: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»
 
Η αρχηγός του ΑΣΠ Κόρινθος Νάντια Παναγοπούλου δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Ο κόσμος της Κορίνθου είναι ενθουσιασμένος και ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να έχουμε καλό ξεκίνημα και να συνδυαστεί με μία καλή πορεία. Στόχος είναι η παραμονή».