Ο Αίας θέλει να κάνει το 4χ4 κι ο Πορφύρας να κάνει την έκπληξη

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη αναζητά ο Αίας Ευόσμου που υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Πορφύρα.

Η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη παρουσιάζεται κάθε παιχνίδι και καλύτερη, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίσει με τις πασαδόρους του, Βλάχου και Ηλιοπούλου, που ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα.

Ο Πορφύρας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση την 7η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλει να παρουσιαστεί το ίδιο καλός κόντρα στον Αίαντα, για να διεκδικήσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την ομάδα του Βασίλη Πανδή.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η Σάνια Τζούριτς για την ανάδειξη της ως MVP της 6ης αγωνιστικής.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Συνεχίζουμε να παλεύουμε με τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στα παιχνίδια του πρώτου γύρου».
Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος με τρεις σερί νίκες. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε μία παρόμοια εμφάνιση όπως με τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

STAT TIPS
 
Την καλύτερη συγκομιδή πόντων απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε ο Πορφύρας με 56 πόντους.
 
Για μία ακόμα αγωνιστική η Τζούριτς του Αίαντα ήταν 1η σκόρερ της ομάδας της με 12. Μόνο στο ματς με τους Μακεδόνες είχε συγκάτοικο και μάλιστα 2 την Κωνσταντινίδου με την Κούση με 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
 18.00 ΑΠΣ Αίας - ΑΟΦ Πορφύρας

Διαιτητές: Δανιηλίδου-Τσιούλα. Παρατηρητές: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Κακάτσιου-Ανθυμίδης. Γραμματεία: Παπαδοπούλου