Ο Πορφύρας στη Νάξο για την έκπληξη

Στη Νάξο θα δοκιμαστεί για την 10η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών ο Πορφύρας (16/12, 18.00). Την αναμέτρηση μπορείτε να την δείτε σε live streaming από το κανάλι του Πανναξιακού στο youtube.
 
Ο Πανναξιακός μετά από τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, έχει δύο συνεχόμενες νίκες και αναζητά κόντρα στην πειραϊκή ομάδα το τρίποντο για να μείνει εντός τετράδας.

Ο Πορφύρας προέρχεται με νίκη 3-0 σετ επί του Ηρακλή Κηφισιάς και στο νησί των Κυκλάδων θα διεκδικήσει τη τρίτη εκτός έδρας νίκη του, μετά από αυτές επί του Μαρκόπουλου και της Κορίνθου. Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να πάρουμε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη μας απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα».
 
Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Για εμάς έχει κλείσει μία σειρά αγώνων με ομάδες που βαθμολογικά ήταν πιο κοντά σε μας και τώρα ξεκινάει μία σειρά με ομάδες από τα πάνω στρώματα. Ο Πανναξιακός είναι ο περσινός φιναλίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση κυρίως για εμάς γιατί στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε παίξει καλά και θέλουμε να το αλλάξουμε».

STAT TIPS
 
Ο Πανναξιακός στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 στην Κόρινθο είχε 16 χαμένα σέρβις που ήταν τα περισσότερα της 9ης. Ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση της χρονιάς που είχαν οι Μακεδόνες την 2η , η Κόρινθος την 3η και ο Αίας την 5η . Όλες οι προηγούμενες όμως ήταν σε παιχνίδια που πήγαν σε παραπάνω από 3 σετ.
 
Η Ντάλτον του Πανναξιακού είχε 17 πόντους με την Κόρινθο που είναι οι περισσότεροι σε αγώνα της στο πρωτάθλημα.
 
Η Καλαντάτζε του Πανναξιακού στο ματς της 9ης αγωνιστικής στην Κόρινθο είχε 5 μπλοκ. Τον ίδιο αριθμό μπλοκ είχε και στα παιχνίδια με τον Ηρακλή στην Κηφισιά (2η) και με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (5η)
 
Με 10/23 επιθέσεις και 43,5% ποσοστό η Δραγουμάνου του Πορφύρα πραγματοποίησε στο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς την καλύτερη της επίδοση για φέτος.
 
Είναι η 3η φορά που η Μάρα Ράπτη του Πορφύρα έχει 4 άσσους σε παιχνίδι. Πέρα από την 9η αγωνιστική και τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς, ήταν την 3η στην ήττα από τους Μακεδόνες και την 4η , πάλι στην ήττα από την Ηλιούπολη. 


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
18.00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΟΦ Πορφύρας 

Διαιτητές: Μουλά Ειρ.-Μαυρικίδου. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Μουστάκη-Θεοδοσίου. Γραμματεία: Τζακωνιάτη