Ο Αίας με αμφίβολη την Κωνσταντινίδου στο Μαρκόπουλο

Την πρώτη του νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο Αίαντα Ευόσμου θα κυνηγήσει στο κλειστό των Μεσογείων (18.00) το Μαρκόπουλο, για την 10η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήστε σε live streaming από το telesport.gr
Οι γηπεδούχες έχουν βρεθεί αρκετές φορές κοντά στη παρθενική τους επιτυχία στο πρωτάθλημα, κάτι που όμως δεν έχουν καταφέρει μετά από 10 αγωνιστικές. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία της Νεφέλης Σούλη στην αναμέτρηση, με τη νεαρή πασαδόρο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι.
 
Ο Αίαντας βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο με τέσσερις νίκες στα τελευταίες πέντε παιχνίδια. Την τελευταία ήττα γνώρισε την 9η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-0 σετ. Αμφίβολη για αναμέτρηση η κεντρική του Αίαντα Έλενα Κωνσταντινίδου, η οποία έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. 

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Σε γενικές γραμμές προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα. Ο Αίας έχει μία συνεπή και καλή παρουσία μέχρι στιγμής και είναι ένας σύλλογος με σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Η αποστολή για εμάς είναι δύσκολη αλλά προσδοκούμε κάτι που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια».
 
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο και αν δεν μας λυγίσουν οι τραυματισμοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
18.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 

Διαιτητές: Αντωνόπουλος-Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Σταυράτη-Αλεβετσοβίτης. Γραμματεία: Μυλωνά