Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Κόρινθο

Τη νεοφώτιστη Κόρινθο υποδέχεται (19.00) στη Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας για την 10η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήστε στο web tv του volcano.

Η Κόρινθος θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Σαντορίνη το πρωί του Σαββάτου, με τον τεχνικό της Γιώργο Μπούκουρα να βλέπει με χαρά κενό το απουσιολόγιό του. Η ομάδα της Πελοποννήσου, μετά από δέκα αγωνιστικές, έχει δύο νίκες και αυτές εκτός έδρας επί του Μαρκόπουλου και του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 την Ηλιούπολη στην Αθήνα. Στη Σαντορίνη θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη εντός έδρας νίκη του, ώστε να παραμένει στο κυνήγι των Μακεδόνων στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Η Κόρινθος μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία αλλά έχει αρκετά καλή παρουσία μέχρι στιγμής. Σκοπός μας είναι να πάρουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας, γιατί θα αργήσουμε να παίξουμε πάλι στο γήπεδό μας».

Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι για εμάς και μάλιστα εκτός έδρας. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα».

STAT TIPS

Δεκατρία (13) μπλοκ έκανε η Θήρα στην Ηλιούπολη επί της τοπικής ομάδας που είναι η 2η καλύτερη επίδοση μετά τα 21 που είχε την 2η στον Εύοσμο κόντρα στον Αίαντα.

Η Μέρκοβα της Θήρας πέτυχε την καλύτερη επίδοση της με τους 27 πόντους στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Είναι το 2ο σερί ματς που έχει πάνω από 20 πόντους

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
19.00 ΑΟ Θήρας - ΑΣΠ Κόρινθος 

Διαιτητές: Σταρίδας-Κυργιαλάνη. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Χατζηδούκας-Πατηνιώτης. Γραμματεία: Δρόσος