Ταξίδι του Άρη στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο ταξιδεύει ο Άρης για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Volleyleague (20/12, 18.00). 

Οι νεοφώτιστοι δίνουν το πέμπτο παιχνίδι τους εντός έδρας και θέλουν στο κλείσιμο του πρώτου γύρου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη μπροστά στον κόσμο τους. 

Ο Άρης προέρχεται από το τρίποντο με την Ηλιούπολη και στη Κόρινθο θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς.

Γιώργος Μπούκουρας (ΑΣΠ Κόρινθος): «Θα θέλαμε πολύ να κλείσουμε τη χρονιά με μία επιτυχία στο γήπεδο μας, την πρώτη για εμάς. ο Άρης είναι πολύ δύσκολη ομάδα με υψηλότερους στόχους. Στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε το ταμείο του πρώτου γύρου».

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Έχουμε διαφορετικούς στόχους με την Κόρινθο. Πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα για να μην έχουμε καμία απώλεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να κλείσουμε καλά την χρονιά».
STATS TIPS

Για 2η σερί αγωνιστική η Κόρινθος είχε το χαμηλότερο ποσοστό στην επίθεση. Την 10η και στο παιχνίδι στην Σαντορίνη με την Θήρα είχε 22/81 27,2% και την 9η στο ματς με τον Πανναξιακό 15/67 22,4%.
 
Δεύτερο σερί παιχνίδι που η Σιμόν του Άρη είχε 17 πόντους με πάνω από 50% στην επίθεση. Συγκεκριμένα την 10η αγωνιστική είχε 13/26 50% και την προηγούμενη 9η, 16/27 59,3%.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά

Κορίνθου -18.00: Κόρινθος - Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Σπίνας, Λιόντου, Γραμματεία: Κτενά.