Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ηρακλής με νεάνιδες και τελευταίος αγώνας για Δικαιούλια

Με ντέρμπι παραμονής στην Volleyleague Γυναικών αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, με το Μαρκόπουλο να υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό των Μεσογείων.

Οι δύο ομάδες είναι ουραγοί στην βαθμολογία. Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην 11η θέση με 2 βαθμούς και ο Ηρακλής Κηφισιάς με 3 βαθμούς στην 10η θέση και ο νικητής του σαββατιάτικου αγώνα (13/1), θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία.

Το Μαρκόπουλο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Ηρακλής Κηφισιάς θα αγωνιστεί με τις κορασίδες και τις νεάνιδες του συλλόγου.

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, το παιχνίδι αυτό είναι από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς. Θέλουμε να ανατρέπουμε τα δεδομένα, είμαστε σε καλή κατάσταση και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να το πετύχουμε».
 

STATS TIPS

Από την 6η αγωνιστική είχε να ολοκληρωθεί παιχνίδι σε 5 σετ. Πριν από το ματς των Μακεδόνων με το Μαρκόπουλο, ήταν ο αγώνας του Πορφύρα με το Μαρκόπουλο.
 
Η Ηρώ Χούντα του Μαρκόπουλου έκανε την καλύτερη της εμφάνιση για φέτος κόντρα στους Μακεδόνες με 16 πόντους, 14/29 48,3% επιθέσεις, 1 άσσο και 13/35 34,3% θετικές υποδοχές.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Ηρακλής Κηφισιάς 
Διαιτητές: Σταρίδας-Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Σταυράτη-Βαρατάσης. Γραμματεία: Δένδη
 
Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας και για την Βιργινία Δικαιούλια με τη φανέλα του Μαρκόπουλου. Η νεαρή αθλήτρια αποχωρεί από την ομάδα καθώς θα συμμετάσχει στο Survivor 2. Η διοίκηση της ομάδας έδωσε το ΟΚ και τις ευχές της για επιτυχία.
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.