Ο Πανναξιακός με την Κουνάδη ενάντια στον Αίαντα

Εντός έδρας αρχίζει το 2018 για τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος υποδέχεται τον Πανναξιακό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το νέο έτος.

Πανναξιακό και Αίαντα τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός στο πρωτάθλημα και η νικήτρια ομάδα της σαββατιάτικης αναμέτρησης, παίρνει το προβάδισμα για την 5η θέση και ελπίζει για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

H Nάξος έχει ξεκινήσει πλήρης το ταξίδι της για την Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (12/1) το πρωί, ενώ ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης έχει και αυτός κενό το απουσιολόγιό του. Ντεμπούτο θα κάνει για τον Πανναξιακό η πασαδόρος Φαίη Κουνάδη που αντικατέστησε την Βασιλική Σεφεριάδου.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Είναι το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που έχουμε συνεχόμενα στην έδρα μας και θέλουμε καθαρή νίκη για να εκπληρώσουμε τον μεγάλο στόχο που έχουμε βάλει».
 
Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Είχαμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μας παιχνίδι. Εμείς είμαστε έτοιμοι αλλά φυσικά προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία σχεδόν ενός μήνα».


STATS TIPS

Δεύτερη χειρότερη συγκομιδή πόντων σε αγώνα, είχε ο Πανναξιακός με 36 στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η μικρότερη στο πρωτάθλημα παραμένει του Μαρκόπουλου με 25 την 8η αγωνιστική πάλι με τον Ολυμπιακό. 

Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: Αίας Ευόσμου - ΑΟΝ Πανναξιακός 
Διαιτητές: Τσιούλα-Μπουκουβάλα. Παρατηρητής: Κωνσταντινίδης. Επόπτες: Ανθυμίδης-Μούζουλας. Γραμματεία: Παπαδοπούλου