Οι Μακεδόνες υποδέχονται την Κόρινθο

Την Κόρινθο υποδέχονται στο κλειστό των Κυμίνων οι Μακεδόνες Αξίου, για την 13η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (20/1, 19.00).

Oι Μακεδόνες μετά από 12 αγωνιστικές έχουν 26 βαθμούς και βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Κόρινθο είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ και στοχεύουν σε καθαρή νίκη το Σάββατο 19/1, για να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Η Κόρινθος προέρχεται από αγωνιστική απραξία ενός μήνα, καθώς εκτός από την διακοπή των γιορτών, είχε ρεπό στην πρεμιέρα του Β' γύρου. Ο Γιώργος Μπούκουρας βλέπει με χαρά όλες τους τις αθλήτριες διαθέσιμες και έτοιμες να επιστρέψουν από τη Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα.

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες Αξιού): «Είναι ένα παιχνίδι που έχει επικινδυνότητα. Η Κόρινθος είναι μία σκληρή ομάδα που έχει τρεις ξένες. Αν έχουμε καλή απόδοση σε σερβίς και υποδοχή, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Εμείς είχαμε το μειονέκτημα να έχουμε ρεπό την 12η αγωνιστική. Οι Μακεδόνες είναι δυνατή ομάδα, με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάμε εκδρομή και θα κυνηγήσουμε αυτό που μας αναλογεί».
 
STATS TIPS
 
Για 2η φορά η Χολστ των Μακεδόνων πετυχαίνει για διαδοχικές αγωνιστικές πάνω από 20 πόντους. 11η και 12η αγωνιστική είχε 25 και 24 πόντους αντίστοιχα όπως την 1η και 2η  με 20 και 27 πόντους.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Κυμίνων , 19.00 Μακεδόνες Αξιού - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Παπαδόπουλος-Κάλλης. Παρατηρητής: Καραγιάννης. Επόπτες: Ανθυμίδης-Κεχαγιά. Γραμματεία: Παπαδοπούλου