Ο Πανναξιακός πήρε την πρόκριση επί του Άρη

Ο παθιασμένος Πανναξιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στη Νάξο και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γυναικών. Τους Μακεδόνες θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά εντός έδρας η ομάδα του Κώστα Κώστα Παπαδόπουλου.
Οι Ναξιώτισσες πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση απέναντι στις «κιτρινόμαυρες», οι οποίες έδειξαν κουρασμένες από το ταξίδι. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είδε με χαρά τις αθλήτριές του να βγάζουν πάθος στην αναμέτρηση και με εξαίρεση το τρίτο σετ, ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Άρης πλέον αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου και αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα.
 
Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-21, 19-25, 25-16)
 
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Ντάλτον, Κάλτερ, Διώτη, Κουνάδη, Καλαντάτζε, Μπράουν / Ιακωβίδου (λ).
ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Σιμόν, Καθάριου, Χουντιμά, Γκλιγκόροβιτς, Αλεξάκου, Καραφουλίδου / Κελεσίδου (λ), Χίτζιου (λ), Πήττα, Γουγούση, Ζωΐδου.
 
Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Παίξαμε καλά σε έναν θεσμό που μόλις ξεκίνησε  για εμάς και κάναμε ένα μεγάλο πρώτο βήμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και αυτό έγινε».
 
Γιάννης Τσαΐρέλης (Άρης): «Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι όπου παρουσιάστηκαν δύο ασθένειες για την ομάδα και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις ξεπεράσουμε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό γιατί ερχόμαστε πάλι σε 10 μέρες στη Νάξο για το πρωτάθλημα».