Νικολογιάννη: «Θέλω να νιώσω την... αίγλη του εξωτερικού»

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Ασημίνα Νικολογιάννη του Μαρκόπουλου, αναδεικνύεται MVP στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών. 
 
Η 18χρονη ακραία, φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, μίλησε στο volleyball.gr για την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια της 15ης αγωνιστικής και αφιέρωσε το βραβείο στην... Survivor φίλη της, Βιργινία Δικαιούλια και στην κολλητή της, Χαρά Αναστασίου.
 
«Το βραβείο το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου γιατί χωρίς αυτές δεν θα τα είχα καταφέρει. Μεγάλο μερίδιο ανήκει σε όλους τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε να βελτιωθώ. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου, η οποία με στηρίζει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το βόλεϊ. Θα ήθελα να το αφιερώσω και στη φίλη μου, Βιργινία Δικαιούλια, που βρίσκεται στο Survivor και στη κολλητή μου, Χαρά Αναστασίου, που βρίσκεται για σπουδές στην Ιταλία» ήταν το πρώτο σχόλιο της Ασημίνας Νικολογιάννη, η οποία, αφού...τελείωσε με τις αφιερώσεις, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν συνδυάζοντας σπουδές και πρωταθλητισμό.
 
«Σίγουρα είναι δύσκολο να τα συνδυάζεις και τα δύο, ωστόσο όταν θέλεις κάτι πολύ και θες να πετύχεις, μπορείς να τα συνδυάσεις. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη και να κερδίζω πράγματα. Όσο δουλεύεις μόνο να βελτιωθείς μπορείς και αν έχεις υπομονή, όλα θα έρθουν» σχολίασε χαρακτηριστικά. Όπως σε όλες τις αθλήτριες, έτσι και για την 18χρονη Ασημίνα, όνειρο αποτελεί να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα του εξωτερικού. «Όλες οι αθλήτριες θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και να ζήσουν την... αίγλη ενός καλύτερου πρωταθλήματος. Θέλω όμως να μείνω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, να πάρω το πτυχίο μου, να βελτιωθώ αγωνιστικά και μετά να κάνω το επόμενο βήμα».