Ο Πορφύρας φιλοξενεί την Κόρινθο

Ο Πορφύρας φιλοξενεί την Κόρινθο στο «Π. Σαλπέας» σε έναν αμφίρροπο αγώνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών. 
Οι δύο ομάδες θέλουν νίκη γοήτρου, αφού κυνηγούν την 8η θέση στο πρωτάθλημα. Ο Πορφύρας έχει πάρει μια νίκη παραπάνω από την αντίπαλό του, αλλά έχουν τους ίδιους βαθμούς (8β.).  Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η πειραϊκή ομάδα είχε νικήσει με 3-2 εκτός έδρας.  
 
Η Κόρινθος έχει νικήσει μόνο εκτός έδρας στη σεζόν. Ο Γιώργος Μπούκουρας θέλει τη νίκη για να πάρουν οι αθλήτριες ψυχολογία, λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Ηλυσιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ισόβαθμων ομάδων. Η Κόρινθος εκτός έδρας παίζει πολύ καλύτερα και αυτό αποδεικνύεται ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό της. Εμείς θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα να την κατακτήσουμε».
 
Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Πάμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή γιατί δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα που μπορούμε να χτυπήσουμε».


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data