Τίποτα δεν πτοεί τον Αίαντα στην Ηλιούπολη

Στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο ΓΣ υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου, για την 17η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πανηγυρίσει το όγδοο θετικό αποτέλεσμά της στο πρωτάθλημα και να μειώσει την διαφορά από τον Αίαντα. Η ομάδα του Ευόσμου,  βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την Ηλιούπολη και παρά τις ιώσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις αθλήτριες του Ηλία Ζωλασταθιάδη, η ομάδα θα διεκδικήσει την ένατη νίκη της στη Volleyleague. 

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Αίας είναι μαχητική ομάδα, έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει πολλούς αντιπάλους και εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την τακτική μας για να πάρουμε τη νίκη».
 
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο, βρισκόμαστε στην χρονιά της ίωσης και πολλές φορές αντί για προπόνηση, κάνουμε ομάδες συζήτησης για την χρησιμότητα της γαστρεντερίτιδας στη ζωή μας. Όσοι από εμάς μείνουν όρθιοι, θα κατέβουμε για να νικήσουμε άλλο ένα παιχνίδι».

STATS TIPS
 
Ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ η Ανδρονικίδου του Αίαντα με 13 πόντους στον αγώνα με τους Μακεδόνες. Άλλες 2 φορές είχε 13 πόντους με χειρότερο όμως ποσοστό στην επίθεση, την 5η αγωνιστική πάλι κόντρα στην ομάδα των Μακεδόνων και την 13η στην ήττα από τη Θήρα. Και στις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις τα ματς πήγαν στα 5 σετ.


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά
Data

Α΄Ηλιούπολης 18.30: ΓΣ Ηλιούπολης- Αίας Ευόσμου 
Διαιτητές: Βελώνης-Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς. Επόπτες: Κομιανού-Τόλιος. Γραμματεία: Δένδη