Ο Αίας με ανατροπή πήρε το παιχνίδι με την Κόρινθο

Ο Αίας Ευόσμου, αν και έχασε το πρώτο σετ, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επικράτησε με 3-1 σετ της Κορίνθου, για την 18η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.
 
Μεγάλη άτυχη της αναμέτρησης, η Κούση του Αίαντα Ευόσμου που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, με την Τζιαρλή να παίρνει τη θέση της στο κέντρο. Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης ξεκίνησε την Ηλιοπούλου βασική, με την νεαρή πασαδόρο να μπαίνει αγχωμένη στο ματς και την Βλάχου να την αντικαθιστά.
 
Η Κόρινθος, με καλό φλοτ σερβίς δυσκόλεψε την υποδοχή του Αίαντα και κατάφερε να αιφνιδιάσει με την κατάκτηση του πρώτου σετ. Οι γηπεδούχες ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο σετ και έκαναν την ανατροπή, για να πανηγυρίσουν την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα.
 
Τα σετ: 3-1 (25-27, 25-19, 25-16, 25-11)
 
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζωλασταθιάδης): Ηλιοπούλου, Κούση, Τζούριτς, Κλέπκου, Ανδρονικίδου, Κωνστνατινίδου / Γεωργιάδου (λ), Βλάχου, Τζιαρλή, Αργυρίου, Μάτιου, Χαμαλίδου, Καλαγασίδου.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μπούκουρας): Μπάτακ, Γέιζελ, Μπούκουρα Μ., Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Τομαρά / Μαργαρίτη (λ), Ελευθερίου, Χατζησοφρωνίου, Βακάλογλου.
 
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Ενώ πάλι δεν παίξαμε καλά, τουλάχιστον πήραμε τη νίκη και κρατάμε τους τρεις βαθμούς».
 
Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Στην αρχή πιέσαμε στο σερβίς και καταφέραμε να το κατακτήσουμε, ωστόσο δεν είχαμε διάρκεια. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα».