Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινούν τα ημιτελικά για Ολυμπιακό και Μακεδόνες

Ο Ολυμπιακός, πέντε ημέρες μετά την ιστορική κατάκτηση του τροπαίου στο Challenge Cup στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.
Οι "ερυθρόλευκες" στον 1ο ημιτελικό των πλέι οφ θα αντιμετωπίσουν τους Μακεδόνες, την Κυριακή 15/4 στο "Μελίνα Μερκούρη" (16.00). 
 
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 20 νίκες και καμία ήττα, με μόλις δύο χαμένα σετ από τον Αίαντα στον Εύοσμο. Με την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στοχεύει στο πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό και την υπεράσπιση του τίτλου.
 
Οι Μακεδόνες πραγματοποίησαν την καλύτερη πορεία στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα. Με 14 νίκες και 6 ήττες, η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά της Volleyleague.

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και στους ημιτελικούς με τους Μακεδόνες. Στόχος είναι ο τίτλος για να κλείσει η σεζόν με τρία τρόπαια για τον σύλλογο».
 
Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Challenge Cup. Αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό βόλεϊ και μέσω αυτού ελπίζω να ανέβει το γυναικείο βόλεϊ. Όσον αφορά τον αγώνα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είμαστε σε αγωνιστική απραξία περίπου 20 μέρες και δεν έχουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού που έχει και ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι η πρώτη φορά που οι Μακεδόνες συμμετέχουν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και είναι μεγάλο πράγμα για τον σύλλογο».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.