Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Στ. Χριστοδούλου: «MVP της ζωής μου η μητέρα μου»

Η Στέλλα Χριστοδούλου, μέσα σε πέντε ημέρες κατέκτησε δύο βραβεία MVP. Το πρώτο ήρθε στην Μπούρσα και στον τελικό του Challenge Cup και το δεύτερο για την 22η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο volleyball.gr για τη πρώτη της φετινή διάκριση στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στο... τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αφιέρωσε το βραβείο της MVP στην μητέρα της.
 
Για το βραβείο της MVP: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανάδειξή μου ως MVP. Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να συμβούν αν δεν υπήρχε η ομάδα και οι συμπαίκτριές μου. Όπως έχω ξαναπεί είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με τέτοιες αθλήτριες και μου κάνουν την ζωή στο γήπεδο πιο εύκολη. Εύχομαι ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον τόσο ομαδικές όσο και ατομικές».
 
Για την... τύχη που της έφερε η διάκριση: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα για τη διάκριση αυτή, όμως φρόντισε η φίλη μου Κατερίνα Γιώτα να με ενημερώσει πριν τον αγώνα με την Μπούρσα εκτός έδρας. Μία τυχερή διάκριση για τα ακόμη καλύτερα που ήρθαν στην Τουρκία. Στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα που θέλουμε να κατακτήσουμε την κούπα».
 
Για τη φετινή σεζόν: «Η φετινή χρονιά ήταν ένα τρελό όνειρο, το οποίο όμως μέσα από πολύ δουλειά έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με το πρωτάθλημα για να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά την κατάκτηση τριών τίτλων για τον σύλλογο. κατακτήσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για το γυναικείο βόλεϊ και ελπίζω αυτό να είναι το έναυσμα για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».
 
Για το ταβάνι του Ολυμπιακού: «Αν με ρωτούσες πέρυσι θα έλεγα ότι στόχος είναι η διάκριση στο Challenge Cup. Είμαστε σε ένα σύλλογο για να πρωταγωνιστούμε, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε οπότε ανυπομονώ να μάθω τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Ή θα παίξουμε στο Challenge Cup να ή θα παίξουμε στο παραπάνω επίπεδο στο CEV Cup».
 
Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Στη μητέρα μου που είναι η MVP της ζωής μου. Έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της μέσα από πολύ μεγάλες δυσκολίες και μου δίνει καθημερινά το κίνητρο να προσπαθώ ακόμα πιο σκληρά».

Πολυμέσα