Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Ρούσσης από τον ΑΟ Θήρας

H διοίκηση του ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την παραίτηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ μέσω Facebook.

Η Ανακοίνωση του ΑΟ Θηρας

Ο Α.Ο.Θηρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Ρούση, η οποία υπεβλήθη για οικογενειακούς λόγους.
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλη συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του.

Εκ του ΔΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας volleynews τα όσα έγιναν στον τρίτο ημιτελικό της Volleyleague Γυναικών ανάμεσα στον Άρη και στον ΑΟ Θήρας οδήγησαν στην έξοδο τον Γιώργου Ρούση από τον πάγκο της σαντορινιώτικης ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός ακολούθησε δική του πολιτική για την λιποθυμία της Μελίνας Εμμανουηλίδου στο 3ο σετ, αποδίδοντας την αδιαθεσία της στα φώτα και στην ένταση του αγώνα, σε αντίθεση με τη διοίκηση του ΑΟ Θήρας που με ανακοίνωση κατήγγειλε πως στο γήπεδο μύριζε ινδική κάνναβη. Στη συνέχεια υπήρχαν προστριβές μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα την κοινή λύση της συνεργασίας τους.**

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ρούσσης μέσω του facebook είπε :

Μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης μου από την θέση του προπονητή του Α.Ο. Θήρας και έχοντας ήδη εδώ και αρκετό καιρό, με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με ανάγκασαν να διακόψω το έργο μου και να επιστρέψω στη βάση μου. 
Για όσους βρίσκονταν μέσα ή κοντά στην ομάδα και γνώριζαν τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τους πετύχαμε όλους, με χαμηλότερο προϋπολογισμό και με μια βάση από νεαρές Ελληνίδες αθλήτριες. 
Θα πρότεινα λοιπόν σε κάποιους δημοσιογράφους που βλέπουν φαντάσματα την επόμενη φορά να κάνουν ρεπορτάζ και να με καλέσουν εάν θέλουν στο τηλέφωνο για να τους λύσω ότι απορίες έχουν και όχι να κάνουν διάφορες εκτιμήσεις που είναι αβάσιμες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασίας μας, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό team, τις αθλήτριες και φυσικά όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας όλη την χρονιά.

 

** Πλην της ανακοίνωσης του κου. Ρούσση το ανωτέρω κομμάτι είναι αναδημοσίευση της ιστοσελίδας www.islandpress.gr