Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Absolut Concept

«Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστεί τον κ. Μιχαήλ Γεώργιο, Marketeer & graphic designer και ιδιοκτήτη της εταιρείας Absolut Concept για την πολύτιμη στήριξη τους στον σύλλογο μας.

Ο κ. Μιχαήλ και η Absolut Concept προσέφεραν ακόμα μία σεζόν τις υπηρεσίες τους με την μορφή ανταποδοτικής χορηγίας στα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και τις εκτυπώσεις των προωθητικών ενεργειών, των εισιτηρίων και των διαφημιστικών πινακίδων (μπάννερ) καθώς και τις εκτυπώσεις του αθλητικού εξοπλισμού (εμφανίσεις, προπονητικά κλπ).

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την Absolut Concept και τον κ. Μιχαήλ Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς ήταν στο πλευρό της ομάδας όποτε τους ζητήθηκε προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει την ανάγκη τέτοιων κινήσεων ώστε να συνεχίσει να πρεσβεύει τον Ναξιακό Αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας στην κορυφαία εθνική κατηγορία της πετοσφαίρισης και να φέρνει μεγάλες επιτυχίες».