Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πιό όμορφο ταξίδι

Διαβάστε τη δήλωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και οι αθλήτριες της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση.
 
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Μυστικό ότι είμαστε οικογένεια»
 
«Ήταν μια εκπληκτική σεζόν από τη αρχή μέχρι το τέλος Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας μετά τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και τα καταφέραμε. Οι φίλαθλοι ήταν κάτι παραπάνω από φανταστικοί. Το μυστικό αυτής της ομάδας είναι η ατμόσφαιρα που είχαμε και το ότι ήμασταν όλοι μια οικογένεια».
 
Στέλλα Χριστοδούλου: «Ιστορική χρονιά»
 
«Είναι μια ιστορική στιγμή για το σύλλογο και είμαστε ευλογημένοι που ζούμε αυτές τις στιγμές Χαίρομαι που καταφέραμε να φέρουμε ένα ιστορικό τρεμπλ στον Ολυμπιακό γιατί το αξίζει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που ήταν συνέχεια δίπλα μας. Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ και στον πρόεδρο μας, τον Μιχάλη Κουντούρη που μας στηρίζει στα πάντα και είναι δίπλα μας».
 
Τζίνα Λαμπρούση: «Το πιο όμορφο ταξίδι»
 
«Αυτή η χρονιά ήταν το πιο όμορφο ταξίδι του Ολυμπιακού. Είναι απίστευτο αυτό που κάνουμε και απερίγραπτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για την παρουσία του δίπλα μας. Όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει και σήμερα πανηγυρίσαμε όλοι μαζί ένα ιστορικό τρεμπλ. Είμαστε πολύ χαρούμενες και πάμε τώρα για άλλα και περισσότερα».
 
Κατερίνα Γιώτα: «Αφιερωμένο στον κόσμο του Ολυμπιακού»
 
«Το πανηγυρίσαμε και αυτό το τρόπαιο. Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού μείναμε συγκεντρωμένες και για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς και σήμερα σηκώσαμε το πρωτάθλημα μαζί με τον κόσμο μας. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να φέρουν ακόμα περισσότερους τίτλους. Το αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο μας και σε όλη την ομάδα μας και τους ανθρώπους που μας φροντίζουν καθημερινά να τα έχουμε όλα».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.