Αίας Ευόσμου: Με αρχηγό την κυρία Τζούριτς στοχεύει ψηλά - Το ρόστερ

Με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη στο «τιμόνι» για τέταρτη συνεχή σεζόν και την σπουδαία Ιταλίδα, Μαρτίνα Γκουίτζι-Τζούριτς, leader του νεανικού ρόστερ του Αίαντα, η ομάδα του Ευόσμου ξεκινάει με όνειρα το ταξίδι της στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει από τα πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας και μαζί με τις έμπειρες, Βασιλική Βλάχου, Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς και Χριστίνα Ανδρονικίδου συνθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. 
 
Εκτός από την Μαρτίνα Γκουίτζι, στον Αίαντα ήρθε φέτος η διεθνής λίμπερο Ηλιάνα Ιακωβίδου που επέστρεψε στην ομάδα μετά τη σεζόν 2012-2013. Από τον Ναύαρχο Βότση ήρθε η 15χρονη ακραία Άννα Γιορανίδη, από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια η ακραία Σοφία Δαμιανίδου και από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας η λίμπερο Βασιλική Αμανατίδου.
 
Το ρόστερ του ΑΠΣ Αίαντα Ευόσμου ΕΔΩ.
 
Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Αυτή την στιγμή θέλω το πρωτάθλημα»
 
Ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου Ηλίας Ζωλασταθιάδης δήλωσε: 
 
«Η προετοιμασία μας κύλησε καλά, όχι όμως όπως θα ήθελα. Όμως με τις συνθήκες που δουλεύουμε και τις δυνατότητες που έχουμε, είμαι ευχαριστημένος. Βλέπω πως όλες οι αθλήτριες δουλεύουν σκληρά και όλες παίρνουν παράδειγμα από την Μαρτίνα Γκουίτζι, που θεωρώ πως είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στόχος για εμένα αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι να το κατακτήσουμε. Μέχρι να δω ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, ο δικός μου στόχος είναι ο τίτλος. Πέρυσι αν και δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, έγιναν ωραίοι αγώνες για την είσοδο στην τετράδα. Φέτος πιστεύω θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικά τα πράγματα και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Για φέτος εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν υγεία και να έχουμε λιγότερη σοβαροφάνεια και λιγότερα δήθεν στον χώρο μας...».

Photo credit: imagecreation