Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντέρμπι σε Νάξο και Θεσσαλονίκη

Οι έξι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών θα διεξαχθούν το Σάββατο 10/11, εκ των οποίων οι τρεις θα καλυφθούν μέσω live streaming. Αναλυτικά...

ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΣΠ Κόρινθος (10/11, 18.00 live streaming)

Μαρκόπουλο και Κόρινθος αναμετρούνται στο κλειστό των Μεσογείων για την 3η στροφή του πρωταθλήματος, με τον νικητή του αγώνα να παίρνει βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Volleyleague (10/11, 18.00). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι του ΑΟΜ στο youtube ΕΔΩ.

Η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου στην πρεμιέρα έκανε την ανατροπή από το 0-2 κόντρα στον Πορφύρα, ενώ την αμέσως επόμενη ηττήθηκε με 3-0 σετ στη Βούλα από την τοπική Θέτιδα. Αγωνιστικά προβλήματα για το Μαρκόπουλο δεν υπάρχουν.

Στη Κόρινθο, η Αυστραλή Ελίσα Μπλόους έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα που αγωνίστηκε για δύο επιθέσεις κόντρα στον Ηλυσιακό.

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκοπούλου): «Είναι ένα ντέρμπι με δύο ομάδες με ίδιους στόχους. Ο αγώνας θα έχει τις δυσκολίες του, όμως αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Βαγγέλης Περόπουλος (Κόρινθος): «Δεν έχουμε περιθώριο επιλογής παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι».

ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣΠ Θέτις (10/11, 18.00)

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνουν στο κλειστό της Ηλιούπολης, με τον τοπικό ΓΣ να υποδέχεται την αήττητη και χωρίς απώλειες Θέτιδα (10/11, 18.00).

Μετά τους τρεις βαθμούς που πήρε στην έδρα του Πορφύρα πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη φετινή σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο τάι μπρέικ από τον Αίαντα.

Η νεοφώτιστη Θέτιδα έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με Ηλυσιακό εκτός και Μαρκόπουλο εντός και βρίσκεται με 6 βαθμούς και χωρίς χαμένο σετ, στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Πανναξιακό και Θήρα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έχει ποιότητα και αρκετές έμπειρες αθλήτριες. Δεν μετράει το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι, θέλουμε και πάλι να δώσουμε το 100%. Στόχος μας είναι η συγκομιδή βαθμών, ένα στοιχείο που μας χρειάζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για να το πετύχουμε».

Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΦ Πορφύρας (10/11, 18.00 live streaming)

Οι δύο σύλλογοι του Πειραιά, Ολυμπιακός και Πορφύρας αναμετρούνται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague (10/11, 18.00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το OSFP TV ΕΔΩ.

Οι «ερυθρόλευκες» μεσοβδόμαδα έκαναν πρεμιέρα στο Challenge Cup, επικρατώντας με 3-0 της αδύναμης Ντιετρίχ από το Λουξεμβούργο, ενώ για το πρωτάθλημα πέρασαν από τον Εύοσμο με 3-1 σετ.

Ο Πορφύρας, μετά από δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό, ωστόσο οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με Μαρκόπουλο εκτός και Ηλιούπολη εντός, του δίνουν αισιοδοξία ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει να ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, καλούμαστε να παίξουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι στο Ρέντη με τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό. Σκοπός είναι να επιβεβαιώσουμε την καλή εικόνα των δύο πρώτων αγώνων και να φανούμε ανταγωνιστικότεροι από την ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα για το Challenge Cup».

ΑΣ Άρης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου (10/11, 18.00)

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του Αίαντα Ευόσμου αναμένεται μαζί με αυτό του Πανναξιακού με τη Θήρα, να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague, με την «μονομαχία» της Μαντλέιν Μοντάνιο και της Μαρτίνα Γκουίτζι να ξεχωρίζει.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες σε Ρέντη και Σαντορίνη, δίνουν το πρώτο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν στο ΔΑΚ Πυλαίας. Μετά την ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΟ Θήρας, η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη προετοιμάστηκε χωρίς προβλήματα τραυματισμών για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίος στόχος είναι η νίκη και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Ο Αίαντας την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και όπως και πέρυσι, κατάφερε να του αποσπάσει σετ. Με εξαίρεση κάποιες ιώσεις που ταλαιπώρησαν την ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Αίαντας δεν έχει σοβαρότερα προβλήματα τραυματισμών.

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και περιμένουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αίας έδειξε με τον Ολυμπιακό καλά σημάδια, έχουμε δώσει και δύο φιλικά και ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα μετά το άτυχο παιχνίδι στη Σαντορίνη και να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να δείξουμε ότι με τη Σαντορίνη ήταν μία κακή παρένθεση».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Είναι το τρίτο παιχνίδι που δίνουν σε μία δύσκολη σειρά αγώνων. Ο Άρης πέρυσι έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος και είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το θετικό αποτέλεσμα».

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας (10/11, 18.00 live streaming)

Το τοπικό ντέρμπι Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας είναι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος αναμετρούνται στο ΔΑΚ Νάξου, με τον νικητή του αγώνα να ανεβαίνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (10/11, 18.00 live streaming ΕΔΩ).

Η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με καθαρό σκορ από την έδρα των Μακεδόνων και με την βοήθεια και του κόσμου, στοχεύει στη τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός. Ο ΑΟ Θήρας, που έγραψε ιστορία την Τετάρτη 7/11 με την παρθενική του νίκη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχει αμφίβολη την συμμετοχή της Καναδής πασαδόρου, Μέγκαν Κιρ, η οποία δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που την ταλαιπωρεί.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός): «Είναι το τοπικό ντέρμπι των Κυκλάδων αλλά και του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας. Με τη Σαντορίνη έχουμε παρόμοιους στόχους και πιστεύω πως ο νικητής θα είναι αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να θαυμάσει την ομάδα μας που είναι στη πρώτη θέση, αλλά και της Σαντορίνης που είναι ομάδα των Κυκλάδων. Πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος που δύο νησιώτικες ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Πάντα πάμε να παίξουμε με αυτή την λογική για να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς του αγώνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Παίξει δεν παίξει η Μέγκαν Κιρ, πρέπει εμείς να δείξουμε την ποιότητά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ρόστερ μας και μόνο έτσι μπορείς να μεγαλώσεις ως ομάδα».

ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού (10/11 18.30)

Ηλυσιακός και Μακεδόνες, ομάδες με κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα της Volleyleague, αναμετρούνται στο κλειστό των Ιλισίων (10/11, 18.30).

Η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε τη πρώτη της νίκη στη Volleyleague στην έδρα της Κορίνθου και ευελπιστεί μπροστά στον κόσμο της, να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην έδρα της. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή για δεύτερο παιχνίδι της λίμπερο, Ελευθερία Μανιατογιάννη, η οποία προπονήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο μπορεί να μην ρισκάρουν την συμμετοχή της.

Οι Μακεδόνες Αξιού δεν ξεκίνησαν την σεζόν όπως πέρυσι και αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηλυσιακού έχει παρόμοιους στόχους με αυτούς των Μακεδόνων και στόχος είναι η νίκη για να μην μείνουν αρκετά πίσω στη βαθμολογία από την 3η αγωνιστική.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Ηλυσιακός): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Οι Μακεδόνες είναι αρκετά χρόνια στην κατηγορία και έχουν τον τρόπο να τα πηγαίνουν καλά. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Κόρινθο, θέλουμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Γιώργος Καραβιδόπουλος (Μακεδόνες Αξιού): «κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία καλή φάση και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα και όποιος είναι στη καλύτερη κατάσταση θα επικρατήσει».

Volleyleague Γυναικών - 3η αγωνιστική

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Σταρίδας, Ονόπας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Δραγουμάνος, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Μ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Βελώνης, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Διαιτητές: Τσιούλα, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Κουμπλή

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μενεσλής, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μάλφας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Σταυράτη, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Δένδη.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.