Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με νίκη του Αίαντα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Επιστροφή στις νίκες για τον Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα του Ζωλασταθιάδη, χωρίς την Μαρτίνα Γκουίτζι για μια ακόμη αγωνιστική, επικράτησε 3-1 σετ (21-25, 25-22, 25-22, 25-18) του Άρη στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Όπλο της ομάδας του Αίαντα για το τρίποντο ήταν το αποτελεσματικό σέρβις που δημιούργησε πρόβλημα στην υποδοχή του Άρη. Η Βλάχου πάσαρε άψογα στις συμπαίκτριες της με 5 από αυτές να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων το ματς. Ο Άρης δεν είχε σταθερότητα στην υποδοχή, έκανε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να έχει τον εύκολο πόντο. Οι «κιτρινόμαυρες» αγωνίστηκαν χωρίς την Σέρβα πασέρ Κριστίνα Τζούριτς που αποχώρησε από την ομάδα λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και την Μαντλέϊν Μοντάνιο η οποία έμεινε στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Στο 3ο σετ και στο 17-13 αποβλήθηκε από τον πάγκο του Αίαντα ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης μετά από έντονες διαμαρτυρίες και χρέη προπονητή ανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του Σάκης Τολούδης. Ο Αίαντας με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της Volleyleague, 4 λιγότερους από τον πέμπτο Άρη.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα με τραυματισμούς, ιώσεις και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που μπήκε εμβόλιμα, μετά την αδυναμία να πάμε το Σάββατο στον Πειραιά. Το παιχνίδι κρίθηκε στο μέταλλο που δείξαμε, ενώ αυτό δεν είναι το καλό μας στοιχείο. Δείξαμε ότι μεγαλώσαμε λίγο σήμερα, εκεί θα σταθώ. Ο Άρης είχε επίσης προβλήματα όπως εμείς αλλά θα νικούσε αυτός που είχε τη μεγαλύτερη θέληση. Γίνεται μάχη στη προπόνηση για να ωριμάσουν τα παιδιά. Αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίσει είναι ότι είχαμε μία αθλήτρια όπως η Γκουίτζι που σημείωσε σε δύο παιχνίδια από 35 πόντους και δεν βγήκε MVP».

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Παπακοσμάς.

Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-22, 25-22, 25-18)

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Χαμαλίδη, Τζούριτς, Ανδρονικίδου, Κούση, Αργυρίου, Βλάχου / Ιακωβίδου (λ), Δαμιανίδου, Καλαγασίδου.
ΑΣ ΑΡΗΣ (Φλώρος): Μπάκα, Πήττα, Ζωΐδου, Μεταξά, Γουγούση, Χουντιμά / Χίτζιου (λ), Πετρινόλη (λ), Νταντούλα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.