Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έμιλυ Κωνσταντέλλου: «Ομάδα οικογένεια ο Πορφύρας»

Το πρώτο βραβείο MVP κατέκτησε η κεντρική του Πορφύρα Έμιλυ Κωνσταντέλλου στη δεύτερη σεζόν που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.
Η διεθνής αθλήτρια ήταν αλάνθαστη στη σπουδαία νίκη της ομάδας της στην έδρα του Άρη με 3-2 σετ και αναδείχθηκε η πολυτιμότερη αθλήτρια της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague. 
 
Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου μίλησε στο volleyball.gr για το βραβείο της MVP, για τον Πορφύρα που χαρακτήρισε οικογένεια, καθώς και για τους προσωπικούς της στόχους. Αναλυτικά...
 
Για τη νίκη επί του Άρη: «Είχαμε δουλέψει πολύ την προηγούμενη εβδομάδα του αγώνα, όπως κάνουμε πάντα. Τα συναισθήματα μετά τη νίκη ήταν απίστευτα. Προσωπικά δεν τα έχω ζήσει ξανά σε αγώνα. Ήταν ωραία αίσθηση απέναντι στη περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος και σε μία δύσκολη έδρα».
 
Που αφιερώνει το βραβείο: «Γενικά κυνηγούσα καλές ομαδικές αποδόσεις αλλά και ατομικές. Είναι πολλά τα άτομα στα οποία θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, γι'αυτό τον λόγο θέλω να το αφιερώσω στην ομάδα μου και φυσικά στην οικογένειά μου».

 
Για το φετινή πορεία του Πορφύρα: «Ο στόχος που είχε τεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η παραμονή. Πλέον το έχουμε καταφέρει και μαθηματικά και είμαστε πολύ χαρούμενες για την πορεία μας. Το ρόστερ έχει λίγες έμπειρες αθλήτριες από την μεγάλη κατηγορία. Με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου διαψεύσαμε τις αρχικές προβλέψεις που υπήρχαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και πλέον κυνηγάμε κάτι καλύτερο».
 
Για το κλίμα στον σύλλογο: «Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Όλοι που εργάζονται στην ομάδα είναι κοντά στις αθλήτριες, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και μεταξύ μας έχουμε πολύ καλή σχέση εντός και εκτός γηπέδου».
 
Για τους στόχους του Πορφύρα και της ίδιας: «Το σκεπτικό μας είναι οτι πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και αυτός είναι ο στόχος του Πορφύρα. Προσωπικά θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοσή μου σε ένα καλό επίπεδο και μακάρι να αγωνιστώ με το εθνόσημο, όσο μακριά και αν είναι αυτό».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.