Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρκόπουλο και Αίας στην 7η και 8η θέση για φέτος

Σε μία αναμέτρηση που το κίνητρο ήταν η τελική βαθμολογική κατάταξη, το Μαρκόπουλο νίκησε με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου και έκλεισε με νίκη την 20η σεζόν του στη Volleyleague γυναικών.

Ο ΑΟΜ έφθασε τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 8η θέση τον Αίαντα με 23 βαθμούς. Η σεζόν για τις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη Volleyleague 2019-20.

Βασίλης Μανθάτης (ΑΟ Μαρκοπούλου): «Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όλο το επιτελείο μου για τη σημερινή εμφάνιση και νίκη. Παρόλο που ήμασταν και οι δύο ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά, έγινε πολύ καλό παιχνίδι και αυτό φάνηκε από την ανατροπή που έγινε στο δεύτερο σετ και με έκαναν περήφανο. Ευχαριστώ τα κορίτσια και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε αυτή την αποστολή. Ανέλαβα την ομάδα με 9 βαθμούς και κινδύνευε να υποβιβαστεί και με τη συνεργασία όλων των αθλητριών και των συνεργατών με τη βοήθεια και των φιλάθλων, καταφέραμε σε έναν δεύτερο γύρο να μαζέψουμε 17 βαθμούς. Δεν είναι λίγο πράμα αυτό που πετύχαμε, αλλά για να το πετύχεις θέλει σκληρή δουλειά και όλοι μας . Για να μην ξεχνάμε είχαμε και το πρωτάθλημα των νεανίδων. Σαν πρωτάρης στην Α1. πιστεύω μαζί με την ομάδα να τα καταφέραμε».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Για εμένα τελείωσε μία ωραία διαδρομή και ένα όμορφο ταξίδι».

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μαυρικίδου.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-21, 25-19)

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Μανθάτης): Ρόσας, Διάλλα, Κνέζεβιτς, Λιουτίκοβα, Δικαιούλια, Τσιτσιγιάννη / Κόττα (λ), Λεπενιώτη, Μαρινάκη.
ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Καλαγασίδου, Βλάχου, Αργυρίου, Χαμαλίδου, Τζούριτς, Ανδρονικίδου / Πεγκλίδη (λ), Γιορανίδη, Θεοδοσίου, Δαμιανίδου.

Τα στατιστικά θα είναι διαθέσιμα την Κυριακή 31/3...

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.