Ανακοίνωση Ηλιούπολης: Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ομάδα μας από "καρφωτές"

Η Ηλιούπολη ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατανοητή η πικρία, πλην όμως ο άνθρωπος, ο αθλητής και η ομάδα κατ΄ επέκτασιν, δεικνύει το μέγεθός του, όχι μόνον από τον τρόπο που πανηγυρίζει τις νίκες του, αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ήττες του, η δε κριτική με αιχμές προς όλους πλην κατ΄αρχήν της ιδικής του απαιτούμενης και απαραίτητης αυτοκριτικής, δεν ταιριάζει στον αθλητισμό, όσο και στον εν γένει βίο.
Ομολογουμένως παρασυρόμεθα σε έναν δυσάρεστο διάλογο μέσω ανακοινώσεων, πλην όμως οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ομάδα μας από "καρφωτές", χωρίς σφυρί. 
Παρατίθενται λοιπόν στοιχεία για την ορθή συμπλήρωση της εικόνας:
α. Από την Ηλιούπολη απεχώρησαν 3 αθλήτριες (όπου για την οικονομία της συζήτησης και μόνον να δεχτούμε ότι ήταν οι 3 καλύτερες) και όχι οι περισσότερες, για λόγους που έχουν εξηγηθεί επαρκώς.
β. Η Ηλιούπολη στον 2ο γύρο πήρε 4 σετ, με το πιο πολύτιμο αυτό της 16 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΣ Μακεδόνες (24-26, 27-25, 25-15, 25-23), ίσως γιατί δεν πιστεύει στα θαύματα και στις αγκαλιές, αλλά προσπαθεί να κάνει το καθήκον της και το συγκεκριμένο σετ το χρειαζόταν για να είναι καλύτερη στην περίπτωση ισοβαθμίας, με τυχόν πρωταθλητές χειμώνα, ίσως κάποιοι να μην είχαν διαβάσει την προκήρυξη, όχι εμείς πάντως. 
Έχασαν το πολυτιμότερο σετ στην έδρα τους από μία ομάδα <<διαλυμένη>>, αλλά φταίει ο Χατζηπετρής.
Αδικεί όλους, πραγματικές προσπάθειες και καταθέσεις ψυχής, ασχέτως τελικού αποτελέσματος, ομάδων, προπονητών και αθλητριών να απαξιώνονται με αναφορές σε θαύματα, συνειδήσεις και αγκαλιές. 
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους.
Συνεχίζουμε για τον Σύλλογο και την Πόλη μας…
Ευχαριστούμε. 
Η Επιτροπή του ΔΣ
Ανδρέας Τρομπέτας, Πρόεδρος.
Δημήτριος Κύρκος, Γενικός Γραμματέας.
Χαρίτου Θέμις, Ταμίας. 
Άνθιμος Μαυρομματίδης, Έφορος Τμήματος Βόλεϊ Ανδρών.
Γεώργιος Μπενάς, Μέλος ΔΣ.
Δημήτριος Ευαγγέλου, Μέλος ΔΣ.