Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Όμιλο Ευρωκλινικής

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία του σωματείου με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, επίσημο υποστηρικτή υγείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ως Επίσημο Χορηγό και Ιατρικό Υποστηρικτή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα διαθέτοντας την Ευρωκλινική Αθηνών, μία άρτια και πλήρως εξοπλισμένη κλινική, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θα είναι ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, Ευρωκλινική Αθηνών, ο οποίος θα παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλη την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την υποστήριξή του στην ομάδα μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία παραγωγική και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

ο πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος