ΑΣΠ Θέτις: Με οδηγό την περυσινή σεζόν (ROSTER-VIDEOS)

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περυσινού πρωταθλήματος ήταν η Θέτιδα Βούλας.

Αν και νεοφώτιστη το 2018 στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ της Volleyleague, αποτέλεσμα που στοχεύει και φέτος να επαναλάβει.

Ο Γιάννης Νικολάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Θέτιδα και μαζί του παρέμειναν οκτώ αθλήτριες και έγιναν πέντε προσθήκες. Η Αμερικανίδα ακραία Άλεξ Ριντ και η πασαδόρος Ευανθία Λάβδα μετακόμισαν από τον Πανναξιακό στη Θέτιδα, η διεθνής ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά από 5 χρόνια στον Ολυμπιακό μετακόμισε στη Βούλα, ενώ την φανέλα της ομάδας θα φοράνε επίσης και η ακραία Μαριεύη Ζούρου και η διαγώνια Μαρία Αποστολάκη.

Το ρόστερ της Θέτιδας Βούλας ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της Volleyleague ΕΔΩ.

Γιάννης Νικολάκης (Προπονητής ΑΣΠ Θέτις): «Για πολλά χρόνια στη Volleyleague»

«Η ικανοποίησή μου εμένα είναι να μείνει αυτή η ομάδα για πολλά χρόνια στη Volleyleague. Πέρυσι η ομάδα μετά από ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα έφθασε στην τετράδα και ευελπιστούμε και φέτος να κάνουμε μία καλή πορεία. Το σίγουρο είναι ότι έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες και η εξάδα στο τέλος θα είναι υπέροχο για αυτό τον σύλλογο. Ο πρόεδρος και η διοίκηση κράτησαν τον βασικό κορμό, το ρόστερ ενισχύθηκε και με οδηγό την περσινή σεζόν και με το καλό κλιμα που έχουμε να δούμε με καλύτερη ψυχολογία το φετινό πρωτάθλημα».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δύο μεγάλες επιτυχίες των Εθνικών ομάδων ανοίγει διάπλατα τον δρόμο. Η τηλεόραση πρέπει να είναι κοντά στο πρωτάθλημά μας για να μπει το βόλεϊ στα σπίτια όλων και ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει όλες τις ομάδες».

Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Αρχηγός ΑΣΠ Θέτις): «Η μαχητικότητα είναι το στοιχείο μας»

«Δείξαμε πέρυσι την μαχητικότητά μας και θεωρώ πως και φέτος αυτό θα είναι το στοιχείο μας. Είμαστε δεμένη ομάδα και αυτό θα είναι το κερασάκι της τούρτας για την Θέτιδα. Χρόνο με τον χρόνο φαίνεται η προσπάθεια που κάνουν στην διοίκηση, από τις ακαδημίες μέχρι την γυναικεία ομάδα και θεωρώ πως οι κάτοικοι της Βούλας πρέπει να αγκαλιάσουν τον σύλλογο. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, παρόλα αυτά θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτερες».

 

Πολυμέσα