Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολύτιμο τρίποντο για τον Πορφύρα με την Ηλιούπολη

Ο Πορφύρας πήρε το καθαρό τρίποντο από την Ηλιούπολη στον σημερινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο "Σαλπέας".

Αν και δε χρειάστηκε να φτάσει το μάξιμουμ της απόδοσης, με τον Πανδή να κάνει αρκετές αλλαγές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι αθλήτριές του, ο Πορφύρας πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο φετινό του στόχο.

Ο Πορφύρας με πολύ καλό σερβίς και επίθεση πήρε τα σετ στα δύσκολα σημεία απέναντι στην Ηλιούπολη που είχε καλή εμφάνιση στο πρώτο και τρίτο σετ αλλά έχασε τη συγκέντρωσή της στο δεύτερο κάνοντας εύκολα λάθη.

Από τον Πορφύρα καλή εμφάνιση έκαναν οι Δραγουμάνου, Γιοβάνη, Μεταξά ενώ από την Ηλιούπολη πρώτη σκόρερ ήταν η Λεγκρος με την Εικοσπεντίδου να κάνει καλή εμφάνιση.

Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.


Διαιτητές: Τσίτσικας, Μεταξά.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-22)

*Οι πόντοι του Πορφύρα προήλθαν από 9 άσσους, 44 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων και της Ηλιούπολης προήλθαν από 6 άσσους, 28 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πάνδης):
Γιοβάνη 11 (9/25 επ., 2 άσσοι), Γκεγκενμπάχερ 7 (1/2 επ., 5 άσσοι, 1 μπλοκ), Δραγουμάνου 16 (14/30 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 55% υπ.), Θαλασσινού 9 (9/16 επ., 53% υπ.), Μεταξά 6 (6/12 επ.), Φωτεινού 5 (4/7 επ., 1 άσσος) / Σαμπάτη (λ, 70% υπ.), Μπουτσελάκου (λ, 60% υπ.), Γκούρα, Ποντικάκη 1 (1/1 επ.), Ράπτη, Σταματίου, Νικολάκη.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μεμετζή): Εικοσπεντίδου 6 (3/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Καλαφατάκη (0/6 επ.), Λέγκρος 14 (11/37 επ., 3 άσσοι, 33% υπ.), Μαρκάκη 5 (2/7 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Πασσιά 1 (1/1 επ.), Φωκιανού 8 (8/27 επ., 71% υπ.) / Κανέλλου (λ, 47% υπ.), Γεωργακοπούλου 4 (3/7 επ., 1 μπλοκ), Μπατή, Σπυριδάκη, Παπασταύρου.

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Το ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους, το πετύχαμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Αγωνιστικά κρατάμε την εικόνα των κοριτσιών που δεν έχουν γενικά μεγάλη συμμετοχή και σήμερα απέδειξαν πως είναι έτοιμες ανα πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουν. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα που είναι πολύ δύσκολα και σημαντικά για μας».

Ελένη Μεμετζή (ΓΣ Ηλιούπολης): «Χάθηκαν τα δύο σετ στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ κάναμε αυτά που είπαμε πριν την έναρξη του αγώνα και κρίθηκε με απλά λάθη δικά μας. Στο δεύτερο κάναμε ότι να ναι και παρουσιαστήκαμε χωρίς καθαρό μυαλό και κάναμε τα αντίθετα απ'ότι είπαμε στα αποδυτήρια. Στο τρίτο ήμασταν πάλι κοντά αλλά και πάλι κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία. Σίγουρα μετράει η εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, την οποία ακόμα δεν έχουμε».

SPONSORED BY ERREA

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.