Καρασαρλίδης: «Να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Βασίλης Καρασαρλίδης μένει για ακόμα μια σεζόν στην ομάδα του Μακεδονικού.

Μετά τον περσινό τραυματισμό του ξεκίνησε φέτος με όρεξη για να προσφέρει στην ομάδα. Ο Βασίλης μίλησε στο Greekvolleyγια τον Μακεδονικό και για την επανένταξή του στην ομάδα.

«Η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό ως ένα σημείο και έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες όπως είναι ο Βανδώρος και ο Σαχπατζίδης. Ήρθαν και πολλά νεαρά παιδιά τα οποία θα εγκλιματιστούν γρήγορα στην ομάδα. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία τη Δευτέρα με τρέξιμο και ειδικό ασκησιολόγιο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Οικονομίδη. Στόχοι της ομάδας είναι να γινόμαστε καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου και παιχνίδι με παιχνίδι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν ακολουθώ πλήρως το πρόγραμμα των προπονήσεων ακόμα λόγω της αποκατάστασης του χιαστού που έπαθα πέρυσι αλλά ακολουθώ προσωπικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης απο τον προσωπικό μου γυμναστή Λάμπρο Δανα.  Το πόδι μου πάει πολύ καλά και μέχρι να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος θα είμαι έτοιμος».

Μίλησέ μας για την περσινή σεζόν της ομάδας σου και τους λόγους που αποφάσισες να μείνεις σε αυτή.

«Την περσινή σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν. Η ομάδα τερμάτισε σε ψηλή θέση παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν.

Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο προπονητής μας κύριος Οικονομίδης που μας στήριξε από όλες τις απόψεις.

Έμεινα στην ομάδα κυρίως λόγω του κου Οικονομίδη αλλά και επειδή με στήριξε η ομάδα με τον περσινό μου τραυματισμό κι επειδή ο Μακεδονικός μου προσφέρει το καλύτερο δυνατό κλίμα, ώστε φέτος εάν πάνε όλα καλά να καταφέρω να επανέλθω στο αγωνιστικό επίπεδο που ήμουν πέρυσι, ίσως και καλύτερα. Σημαντικό ρόλο στο να παραμείνω έπαιξε και το σύνολο των συμπαικτών μου στον Μακεδονικό».