Δεύτερη αγωνιστική - εκτός έδρας για την ΑΕΚομοτηνής

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει η ΑΕΚομοτηνής, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μακεδονικό το ερχόμενο Σάββατο. H ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου, άφησε πίσω της την ήττα στη πρεμιέρα και δηλώνει έτοιμη για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Προπονητής ΑΕΚ):«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρώτο λόγο, φυσικά, να τον έχει η ομάδα της έδρας. Από τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων που δόθηκαν, φαίνεται να είναι μια ομάδα που θα είναι στις πρώτες θέσεις. Η πρώτη ήττα δεν σημαίνει τίποτα μιας και ήταν παιχνίδι εντός έδρας, με αντίπαλη μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και φυσικά το βόλεϊ έτσι όπως πρέπει να παίζεται. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, επιδιώκοντας να βελτιωθούμε σε στοιχεία που είδαμε ότι μας έλειπαν στην πρώτη αγωνιστική. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ευελπιστώ να προκύψει το καλύτερο για την ομάδα μου».

Κώστας Δεληγιαννίδης (Αρχηγός ΑΕΚ): « Η αναμέτρηση του Σαββάτου δε θα είναι εύκολη. Απαιτείται μεγάλη προσοχή, καθώς ο Μακεδονικός είναι μια ομάδα που εχει ψηλά τον πήχη. Εμείς από την πλευρά μας επιμένουμε στη διόρθωση των λαθών που έγιναν στην πρεμιέρα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ