Ξεπέρασε νικηφόρα ο Μακεδονικός το εμπόδιο της Κομοτηνής (VIDEO)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μακεδονικού κέρδισε τους τρεις πρώτους βαθμούς, καθώς νίκησε με 3-1 σετ μέσα στο ΕΑΚ Νεάπολης την Κομοτηνή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Το πρώτο σετ πήγε στην ομάδα του Μακεδονικού (25-15!), ένα σετ εύκολο για τους Άνδρες του Γιώργου Οικονομίδη.
Στην συνέχεια η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε και ανέβασε στροφές και έφερε το παιχνίδι στο1-1 σετ αφού το πήρε με 19-25!
Στο τρίτο σετ ο Μακεδονικός μπήκε με πιο καθαρό μυαλό και παίζοντας καλό βόλεϊ το πήρε εύκολα με 25-20 χάρη και στις καλές αμυντικές τοποθετήσεις.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου μπήκε δυνατά και παραλίγο να το πάρει το σετ αλλά στο τέλος ο Μακεδονικός έδειξε να το θέλει περισσότερο και το πήρε με 29-27!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κος Δημητρίου Κώστας, με βοηθό τον Κο Λιουτόπουλο Θεολόγο, και σημειωτή την Κα Γούβαλη Ευαγγελία.
Τα σετ: 25-15(22΄), 19-25(27΄), 25-20(30΄), 29-27(32΄)
Οι συνθέσεις των ομάδων.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Γιώργος Οικονομίδης) Κουτσονίκας Ε, Τσακιρίδης, Οταπασίδης, Τσιγγελίδης, Βανδώρος, Καρασαρλίδης, Αλμαλής, Κουτσονίκας Γ, Αρτακιανός, Σαχπατζίδης, Βελιχάι, Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας, Βορκάς.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: (Ανέστης Γιαννακόπουλος) Ανδρεάδης, Χρηστουηλίας, Παπαιωάννου, Χατζηβλασίου, Βαργεμιτζίδης, Δημόπουλος, Τερζόγλου, Φάκας, Δεληγιαννίδης, Λαχτάρας, Χρυσοστόμου, Καλόβουλος.
Για τον Μακεδονικό, Γ.Π.

Πολυμέσα